1.Lig Göztepe'den Kerem Ertan açıklaması

Göztepe'den Kerem Ertan açıklaması

30.10.2023 - 10:23 | Son Güncellenme:

1. Lig'de galibiyet serisini 5 maça çıkaran İzmir ekibinde Kerem Ertan, CEO'luk görevine geri döndü.

Göztepeden Kerem Ertan açıklaması

1'inci Lig'de gol yemeden üst üste 5 galibiyetle puan tablosunda ikinci sıraya tırmanıp direkt Süper Lig hattına yerleşen Göztepe, geçen hafta CEO'luk görevine dönmesi için anlaşmaya varılan Kerem Ertan'la ilgili resmi açıklamayı yaptı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, "Göztepe Spor Kulübü olarak, Kerem Ertan'ın kulübümüzün yeni CEO'su olarak göreve başlayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız. Kerem Ertan görevine 1 Kasım itibariyle başlayacaktır. Kerem Ertan, 2015-2017 yılları arasında Göztepe'mizin CEO'luğunu yapmış ve kulübün Süper Lig'e yükseldiği başarılı bir dönemi yönetmişti" ifadelerini kullandı.

Başkan Rasmus Ankersen de sezon başında Emre Can'la yolların ayrılması sonrası geçici olarak CEO'luğu yürüten Ivan Mance'nin sportif direktör olarak görevine devam edeceğini açıkladı.

Ankersen, "Yeni CEO arayışımızı tamamladıktan sonra sahip olduğu deneyim ve Göztepe anlayışıyla birlikte, ticari stratejimizi ve günlük operasyonlarımızı başarıyla yöneteceğine inandığım Kerem Ertan’ı duyurmaktan heyecan duyuyorum. Yönetim kurulu adına Kerem Ertan'a kulübümüze hoş geldin diyor ve kendisiyle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum. Kerem Ertan'ın gelişiyle birlikte geçici CEO olarak görev yapan Ivan Mance, sportif direktörlük görevine geri dönecek ve futbolla ilgili tüm konularda liderlik etmeye devam edecek" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı