Almanya Bundesliga Grosskreutz Löw'ü öfkelendirdi

Grosskreutz Löw'ü öfkelendirdi

19.01.2016 - 16:23 | Son Güncellenme:

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Kevin Grosskreutz'un Galatasaray macerasını sert bir şekilde eleştirdi, milli takım kapısını kapadı.

Grosskreutz Löwü öfkelendirdi

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray'da altı ay kenarda oturduktan sonra tekrar Bundesliga'ya dönen Kevin Grosskreutz'un durumu, Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw tarafından masaya yatırıldı. 28 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılıların evraklarını FIFA'ya geç teslim etmesi nedeniyle Cim Bom forması giyememiş, ardından Stuttgart ile el sıkışarak ülkesine geri dönmüştü.

Frankfurt'ta katıldığı bir etkinlikte kendisine yöneltilen soruyu cevaplayan Löw, "Galatasaray'ın hocasıyla görüştüm. Kendisi bana Grosskreutz'un her cuma-pazar arası Almanya-Türkiye arası seyahat ettiğini, evine gidip geldiğini söyledi. Eğer bir takımın parçasıysanız bu şekilde hareket etmemelisiniz. Altı aydır kenarda oturmuş bir oyuncudan söz ediyoruz. Milli takıma almayı düşünmüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Oyuncu ile ilgili tüm gerçekleri Galatasaray cephesinden öğrendiği ortaya çıkan Löw, EURO 2016 kapısını futbolcuya tamamen kapadı. Sarı-kırmızılılarda oynamadan oturduğu dönem Grosskreutz için pahalıya patladı.