Şampiyonlar Ligi Guardiola'dan Kopenhag maçı sonrası ilginç örnek: Gidin Galatasaray'a sorun!

Guardiola'dan Kopenhag maçı sonrası ilginç örnek: Gidin Galatasaray'a sorun!

14.02.2024 - 13:37 | Son Güncellenme:

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Kopenhag'ı deplasmanda 3-1 yendikleri UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçının ardından Galatasaray örneği verdi.

Guardioladan Kopenhag maçı sonrası ilginç örnek: Gidin Galatasaraya sorun

Manchester City deplasmanda Kopenhag'ı 3-1 mağlup etti. City Menajeri Pep Guardiola, Kopenhag maçı sonrası Galatasaray örneği verdi.

Haberin Devamı

Guardiola'nın açıklamaları şu şekilde:

"GİDİN GALATASARAY'A SORUN"

"Kopenhag gerçekten çok zor bir takım. İnsanlar, Kopenhag'ı yenmenin kolay olduğunu söylüyorlar ama öyle değil. Kopenhag'ın ne kadar zorlu bir rakip olduğunu Galatasaray'a, Bayern Münih'e ve Manchester United'a sorun. Kopenhag gerçekten çok iyi bir rakip. Biz gerçekten çok iyi futbol oynadık. Benim işim futbolcuları uyarmak ve onlara ihtiyacımız olan şeyleri söylemek. Oyuncularım da bunu hissettiler ve gösterdiler. Doğru karakter ve sabırla oynadık. Herkes en üst seviyedeydi. Doğru oyunu, doğru karakteri ve doğru sabrı göstermezseniz Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya gelemezsiniz. Umarım rövanş maçından da istediğimiz sonucu alır ve çeyrek finale ulaşırız."

Haberin Devamı

RÖVANŞ MAÇI 6 MART'TA

Manchester City ile Kopenhag, 6 Mart günü TSİ 23.00'te rövanş maçında İngiltere'de karşılaşacak ve kazanan takım adını çeyrek finale yazdıracak.

Yazarlar