SkorerGünes’in aklı kızlarında

Günes’in aklı kızlarında

21.06.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Günes’in aklı kızlarında

Günes’in aklı kızlarında


A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir yandan futbolcularını Senegal maçına hazırlamaya çalışırken, bir yandan da hasta olan kızları nedeniyle büyük bir huzursuzluk yaşıyor. Güneş, ağır grip nedeniyle hastaneye kaldırılan küçük kızı Günçe ile yine soğuk algınlığı geçiren büyük kızı Ayça’nın durumlarını öğrenmek için telefonun başından ayrılmıyor.
TECRÜBELİ hocanın eşi Semra Güneş, Günçe’nin halen evde doktor kontrolünde tutulduğunu belirtirken, "Çocukların hastalığını Şenol’a fazla yansıtmamaya çalışıyoruz. Milli Takım Türkiye’ye dönene kadar Trabzon’a gitmeyeceğiz. İstanbul’da onları bekleyeceğiz" diye konuştu. Bu arada Şenol Güneş için Trabzon’da görkemli bir karşılama töreni hazırlanıyor.








































KEŞFETYENİ
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı

Cadde | 17.06.2025 - 11:25

Dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber ile model eşi Hailey Bieber arasında sular durulmuyor. Ünlü çift bu kez Instagram yorumlarında birbirine imalı sözler söyledi.

Yazarlar