Skorer Güneş mesaj attı!

Güneş mesaj attı!

13.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un hocası, hücum ve defansa uzun süredir takviye istediğini belirterek yönetime mesaj gönderdi, “Düşünülen oyuncuları aldığımız zaman rahatlarız” dedi

Güneş mesaj attı

Teknik Direktör Şenol Güneş gündemdeki konularla ilgili önemli tespitler yaptı. İlk olarak UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macar ekibi Videoton ile eşleşmelerini değerlendiren Güneş, turu geçecek güçte olduklarını söyledi.

Bordo-mavili teknik adam, “Videoton buraya gelirken Slovan Bratislava ve Gent’i eledi. İyi savunma yapan ve iyi oyuna çıkan bir takım olduklarını biliyoruz. Yakından görüp daha iyi değerlendireceğiz. Trabzonspor olarak turu geçecek güçteyiz, ancak ciddi şekilde çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. Sahamızdaki ilk maçı gol yemeden kazanmalıyız” ifadelerini kullandı.
Şenol Güneş henüz gerçekleşmeyen transferler konusunda ise yönetim kuruluna ince mesajlar yolladı.

Takviye yapmak istediklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Görüşmelerimiz var, fakat sonuç yok. Hücum ve savunma hattı için oyuncu arayışlarımız sürüyor. Yabancıda fazlalığımız var ama tercihimiz yabancı olacak. İsteğimiz manada oyuncu aldığımızda biz de rahat ederiz, avantajlı oluruz. Bunu biz de, siz de, herkes görüyor zaten” diyerek iki bölge için transfer talebini tekrarladı.
Teknik patron Şenol Güneş ilerleyen günlerde bazı oyuncularla yolları ayırabileceklerini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Karabük mesaisi başlıyor

Süper Lig’in ilk haftasında Karabükspor’la deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor dün izin yaptı. Son hazırlık maçında Orduspor’u, Volkan ve Alanzinho’nun golleriyle 2-0 yenen Karadeniz ekibi sezonun açılış maçının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.

Yazarlar