Beşiktaş Güneş'ten Ersan raporu! "Şimdi anlaşın, Mayıs'ta satın"

Güneş'ten Ersan raporu! "Şimdi anlaşın, Mayıs'ta satın"

03.02.2016 - 10:29 | Son Güncellenme:

Çin ekibi Shanghai Shenhua, Beşiktaş'ın milli stoperi Ersan Gülüm için 5 milyon 300 bin euro, oyuncuya da yıllık 4 milyon euroluk bir teklif yaptı. Şenol Güneş, yönetime 'şimdi anlaşın, Mayıs'ta satın' dedi.

Güneşten Ersan raporu Şimdi anlaşın, Mayısta satın

Beşiktaş, Ersan Gülüm için daha önce Shanghai Shenhua’nın 5.5 milyon Euro’luk teklifine ilk olarak olumsuz yanıt vermişti.

Haberin Devamı

Daha sonra ise Marcelo ve Alexis’in takıma uyumunu bekleyip şubat ayını işaret eden Siyah-Beyazlı yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in de isteğiyle Ersan’ın satışına onay vermemişti. Ancak menajer Marco Kırdemir aracılığı ile son gelen resmi teklif hem yönetimin hem de Ersan’ın aklını fena halde karıştırdı.

Shanghai Shenhua dışında iki Çin ekibinin daha talip olduğu Ersan için, Hebei China Fortune kulübünün Kartal’a 5 milyon 300 bin euro, tecrübeli yıldıza ise yıllık 4 milyon euro sunduğu öğrenildi.

ŞENOL GÜNEŞ: ŞİMDİ ANLAŞIN, MAYIS'TA SATIN

Hebei China Fortune’nin 5.3 milyon euroyu peşin ödeme garantisi, ilk planda satışı düşünmeyen Beşiktaş yönetimine cazip geldi. Şenol Güneş’ten ‘şimdi anlaşın, Mayıs'ta satın’ raporu alan Siyah-Beyazlılar, Çinli yetkililerle bir kez daha görüşme kararı aldı.

Haberin Devamı

Ancak Ersan Gülüm’ün fikrinin net olduğu ve 29 yaşındaki stoperin yönetime gitmek istediğini söylediği ifade edildi.

Yıllık 4 milyon eurodan iki senelik sözleşme fırsatını kaçırmak istemeyen Ersan’ın, Çin’e gitmeye çok sıcak baktığı belirtildi.

(Habertürk)