Galatasaray Güntekin Onay'dan 'görüntü' tepkisi sonrası Okan Buruk'a cevap!

Güntekin Onay'dan 'görüntü' tepkisi sonrası Okan Buruk'a cevap!

24.12.2023 - 23:11 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçtan sonra penaltı pozisyonu için yayıncı kuruluşa eleştiriler yöneltti. Yayıncı kuruluşun moderatörü Güntekin Onay'dan deneyimli teknik adama yanıt geldi.

Güntekin Onaydan görüntü tepkisi sonrası Okan Buruka cevap

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk derbinin 22. dakikasında Mauro Icardi'nin Djiku'nun müdahalesiyle ceza sahası içinde yerde kalmasının penaltı olduğunu savundu. Tecrübeli teknik adam 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa penaltı pozisyonu için eleştiri getirdi.

Haberin Devamı

'MAÇI ÇEKEN YÖNETMEN TÜRK DEĞİL'

Yayıncı kuruluşun moderatörü Güntekin Onay, Buruk'a yanıt verdi. Maçı çeken yönetmenin Türk olmadığını ifade eden Onay, "Taraf olması söz konusu değil. En temiz ve en açık görüntüyü ekrana getirmek en doğrusudur. 26 kamera var. Hepsi eşzamanlı olarak Riva'daki VAR merkezine görüntüleri gönderiyor.

'MAÇIN TELAŞIYLA ACELEYE GELMİŞ OLABİLİR'

En iyi görüntü ekrana yansıtılmamış olabilir. Oyun o an devam ediyor. Maçın telaşıyla aceleye gelmiş olabilir. Yönetmen arkadaşımız en net pozisyonu maç başladığı için ekrana getirmemiş olabilir. Sonrasında en doğru görüntüyü ekrana getirebilirdi. Ekrana getirmediğin zaman 'Neden getirmedin?' diyorlar, getirince 'Neden gözüne sokuyorsun?' diyorlar. Herkeste bir art niyet var. 26 tane kamera var ve bu kameralar TFF’nin izniyle hep aynı yerlere koyuluyor. En net, en temiz görüntü hangisiyse Trio programında yayınlanacaktır" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı