Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

15.01.2023 - 10:38 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer penceresi resmen açıldı. Tüm takımlar kadrolarını güçlendirmek adına resmi hamleler yapmaya başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

Süper Lig'de ara transfer dönemi başlarken kulüpler kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

MOURA ASLAN'IN GÜNDEMİNDE
Galatasaray'da devre arası transfer dönenimde Lucas Moura gündeme geldi. Sarı-Kırmızılıların teklif sunduğu Premier Lig'de 8 maçta sadece 90 dakika süre alabilen 30 yaşındaki yıldız, Galatasaray'ın teklifini değerlendirmek istiyor. Galatasaray, Moura transferinde bedelsiz kiralama formülü üzerinde duruyor ve taraflar arasında görüşmeler devam ediyor. (Fanatik)

 

Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

STOPERDE HEDEF CENK ÖZKAÇAR
Galatasaray'ın hedefinde Valencia'da kiralık oynayan ve bonservisi Lyon'da bulunan Cenk Özkaçar var. Cimbom Nelsson ve Abdulkerim Bardakcı'ya alternatif olarak genç savunmacıyı kadrosuna katmak için görüşmeler yapıyor. İspanyol kulübünde sadece 3 lig maçında 327 dakika şans bulabilen 22 yaşındaki solak stoperle temaslara geçen Galatasaray Yönetimi'nin ilerleme kaydettiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Devre arası transfer döneminde yerli oyuncu transferleri için hamleler yapan Galatasaray, ilk olarak Sivasspor forması giyen 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Uğur Çiftçi ile anlaşma sağladı. Tecrübeli oyuncu sezonun geri kalanında Sarı-Kırmızılı formayla mücadele edecek.

Galatasaray, Uğur Çiftçi'nin transferi için kulübü Sivasspor'la 600 bin Euro bonservis bedeli ile Emre Taşdemir karşısında anlaştı. Bu durumda Uğur Çiftçi Galatasaray'a gelirken, Emre Taşdemir Sivasspor'un oyuncusu olacak. Kırmızı-Beyazlı kulüp ayrıca 600 bin Euro'nun sahibi olacak. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

UĞUR ÇİFTÇİ İSTANBUL'A GELİYOR
Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Uğur Çiftçi'nin bu akşam 22.45'te İstanbul'da olması bekleniyor. (TRT Spor)

Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

KEREM AKTÜRKOĞLU AVRUPA'YA
Sarı-kırmızılı kulüpte güzel bir grafik yakalayan milli futbolcu geçtiğimiz yaz döneminde Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirme kararı almıştı. Kerem Aktürkoğluna gelen transfer teklifleri Galatasaray'ın beklentisinin altında kalınca oyuncunun Avrupa'ya transfer hayali rafa kalkmıştı.

Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte Avrupa'dan birçok kulüp Sarı-kırmızılıların kapısını çalmaya başladı. Kerem Aktürkoğlu'nu isteyen bazı kulüpler arasında Almanya Bundesliga'dan Borussia Dortmund, Fransa Ligue 1'den ise Nice ve Marsilya yer alıyor. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

BATSHUAYI'YE 2 TEKLİF BİRDEN!
Belçikalı forvetle, Premier Lig'den 2 takımın ciddi şekilde ilgilendiği bildirildi. Yönetim, 29 yaşındaki yıldız için Chelsea'ye 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Resmi teklif gelmesi halinde Michy Batshuayi için en az 15 milyon euro talep edilmesi bekleniyor. Yönetimin bu konuda nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Batshuayi, 18 kez giydiği sarı-lacivertli forma ile 13 gole imza attı. (Fotomaç)

Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

EMRE DEMİR SATIŞ LİSTESİNDE
Relevo'nun haberine göre; Barcelona'da forma şansı bulmakta zorlanan Emre Demir konusunda sıcak bir gelişme yaşandı.

La Liga devinin B takımında da süre alamayan Emre Demir'den ocak ayında kendisine yeni bir kulüp bulmasının istendiğinin iletildiği vurgulandı. Barcelona'nın bu kararında Emre Demir'in uyum sürecini iyi yürütememesinin etkisinin olduğu belirtildi. 18 yaşındaki oyuncunun İspanyolca ya da İngilizce bilmemesinin gelişimini engellediği kaydedildi. (Skorer)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ'TA BARINOV OLMAZSA HEDEF FERNANDO
Beşiktaş, listesinde yer alan Antalyasporlu Fernando Martins için Akdeniz ekibinin kapısını çaldı. 2024 yılına kadar Fernando Martins'in fiyatı soruldu. Antalyaspor, 30 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için 1.5 milyon euro'luk serbest kalma bedelini talep etti. Fernando Martins ve Dmitri Barinov için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, pazarlıkların ardından hangi isme imza attıracağına karar verecek. 

 

Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

ASLAN'IN GOLCÜ HEDEFİ DOVBYK
Yüksek maliyeti nedeni ile Haji Wright'i Fenerbahçe'ye bırakan Galatasaray gözünü Ukrayna futbolunun yeni golcüsü Artem Dovbyk'e dikti. Sarı-kırmızılı ekibin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki futbolcu için nabız yokladığı ifade edildi. Dnipro-1 ile yeni sözleşme imzalamayı düşünmediğini açıklayan Dovbyk'in ocak ayında ayrılarak kulübüne para kazandırmak istediği ifade edildi.

Ukrayna basını, daha önce Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği golcü oyuncunun, 3 milyon euro'ya imza atmaya hazır olduğunu duyurdu. Dovbyk, bu sezon 28 maçta 19 gol ve 5 asistle dikkatleri çekti. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (15 Ocak 2023)

ARSENAL'E 100 MİLYON EUROLUK ÇALIM
Arsenal, Shakhtar Donetsk forması giyen Mykhaylo Mudryk için, Ukrayna ekibine son olarak 70 milyon Euro artı bonuslar içeren teklifini sundu. Londra temsilcisinin bonus miktarının 20 ile 25 milyon Euro'ya çıkabileceği bildirildi. Arsenal'in en büyük rakibi ise bir başka Premier Lig ekibi oldu. İşlerin yolunda gitmediği Premier Lig ekiplerinden Chelsea ise transfer için devreye girdi. Telegraph gazetesinin haberine göre; Chelsea, Mudryk için Arsenal'i saf dışı bırakacak teklifi yaptı. Chelsea'li yetkililer, bu transferi sonlandırmak için Polonya'ya gitti.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano Romano, "Chelsea, Shakhtar Donetsk ile Mudryk'ın transferi için 100 milyon Euro'ya anlaştı. Mudryk, Londra'ya gidip uzun süreli sözleşmenin detaylarını konuşacak" ifadelerini kullandı. (Ntv Spor)

Yazarlar