Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

16.01.2023 - 10:51 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de transfer döneminin açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmeye başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

Türkiye'de transfer döneminin 12 Ocak'ta açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirme adına resmi adımları atmaya başladı. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

ABOUBAKAR'DA GERİ SAYIM

Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr’a transferi sonrasında, Suudi Arabistan kulübüyle yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Kamerunlu oyuncunun, her an İstanbul’da olabileceği vurgulandı. Takımının önceki gün Al Shabab ile oynadığı karşılaşmada maç kadrosunda bulunan ancak sahada görev yapmayan futbolcunun, Beşiktaş ile anlaşmayı tamamladığı, sadece Suudi kulübüyle aralarındaki fesih işlemlerini tamamlamaya çalıştığı dile getirildi. Aboubakar’ın siyah-beyazlı kulübe, son senesi opsiyonlu olmak üzere 3.5 yıllık imza atacağı dile getirildi. (SKORER)

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

FENERBAHÇE'DEN HAJI WRIGHT İÇİN YENİ TEKLİF

Forvet için arayışlarını tam gaz sürdüren Fenerbahçe, uzun bir süredir Antalyaspor forması giyen Haji Wright için çalışmalarını sürdürüyordu. Akdeniz ekibi, ilk etapta kapıyı 10 milyon eurodan açtı. Kanarya ise 5 milyon euro olan öneriyi, 7.5 milyon euroya yükseltti. Ayrıca bu bonservis bedelinin yanında; Nazım Sangare, Lemos ve Bruma'dan birinin gönderilmesi gündemde. Sarı-lacivertli yönetimin, bu teklifin üzerine çıkmayacağı belirtildi. Jorge Jesus'un da bu sezon 17 maçta rakip fileleri 11 kez sallayan tecrübeli futbolcuyu takımında görmeyi çok istediği öğrenildi. (FANATİK)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

ERAY CÖMERT'TEN BEŞİKTAŞ İTİRAFI

Valencia Teknik Direktörü Gennaro Gattuso'nun vazgeçilmezlerinden olan Türk asıllı stoper Eray Cömert, Beşiktaş'ın kendisini istediğini söyledi. Eray, "Evet Beşiktaş'tan teklif vardı görüşmeler de menajerim üzerinden oldu. Ancak anlaşma sağlayamadık" bilgisini paylaştı. Eray Cömert, bu sezon La Liga'da 13 maçta forma giydi. 24 yaşındaki stoper, 1 gollük bir performans sergiledi. (FOTOMAÇ)

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

SKORER DUYURMUŞTU, BEŞİKTAŞ TFF'YE SALİH'İ BİLDİRDİ
Skorer'den Nergis Aşkın'a konuşan Salih Uçan'ın menajeri Ömer Uzun; "Aslında Salih’in haziran ayında sözleşmesi sona ermiyor. Bir opsiyonu vardı. Geçen sezon yönetim ve Ceyhun Kazancı ile beraber bir kiralama kararı almıştık. O dönem Beşiktaş’ta bir orta saha kalabalığı vardı. O zaman da başkan ve Ceyhun Kazancı biz Salih’e çok güveniyoruz, gelecek sene de bizim ana oyuncularımızdan biri olacak diye o opsiyonunu aslında kullandılar. 2023’te değil 2024 yılında bitiyor sözleşme. Salih’in 2+1’di, bizim sözleşmemiz. 2024 yılında kadar Beşiktaş’ın oyuncusu Salih." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Salih Uçan'ın sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak yıldız oyuncuyla 2024 yılına kadar yeni kontrat imzaladı.

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

BAŞAKŞEHİR'DE HASAN ALİ İLE YOLLAR AYRILDI
Başakşehir'de Hasan Ali Kaldırım'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Turuncu-lacivertli formamızla iki buçuk sezon futbol oynayan Hasan Ali Kaldırım ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır."

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

EMİN BAYRAM'IN SÖZLEŞMESİ UZATILDI
Galatasaray stoper oyuncusu Emin Bayram'ın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı.

"Akademimizde yetişen futbolcumuz Emin Bayram’ın 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçerli olan profesyonel sözleşmesi tadil edilerek 2025-2026 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır."

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

RESMİ AÇIKLAMA: FERNANDO'YU VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ

Haberin Devamı

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, adı Beşiktaş ile anılan oyuncuları Fernando ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Başkan Aziz Çetin, "Teklif geldiğine dair benim bilgim yok. Nasıl alacaklar ki Fernando'yu? Opsiyonu ve 1,5 milyon Euro serbest kalma maddesi sezon sonunda var. Teklif yok, vermeyi de düşünmüyoruz" diyerek Brezilyalı orta saha oyuncusunu kadrolarında tutacaklarını söyledi. (FANATİK)

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

GALATASARAY'DAN RAYyAN BANIYA HAMLESİ

Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki Ross'u transfer döneminde başka bir takıma kiralamayı düşünüyor. Bu durumda Cimbom, kadrosuna bir defans oyuncusu katacak. Sarı- Kırmızılılar, İstanbulspor'da oynayan 24 yaşındaki Mehmet Yeşil ile Karagümrük'te yerli statüsünde olan Rayyan Baniya'yı listeye aldı. Ross'un kiralanması halinde iki isimden birinin transferi planlanıyor. (TAKVİM)

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

RICARDO RODRIGUEZ BOMBASI

Siyah-Beyazlılar'ın son olarak gündemine İtalya Serie A ekiplerinden Torino'nun İsviçreli savunmacısı Ricardo Rodriguez'i aldığı kaydedildi. Üçlü savunmada sol stoper olarak görev yapmasının yanı sıra sol bek hattında da forma giyebilen ayrıca orta sahanın solunda da oynayabilen çok yönlü oyuncu için Çizme ekibiyle pazarlıkların başladığı belirtildi. İsviçre Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nda da oynayan Rodriguez için Beşiktaş'ın 2 milyon Euro'luk bütçe ayırdığı bildirildi. (FANATİK)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

GALATASARAY, DOVBYK'İN PEŞİNDE

Galatasaray, şampiyonluk yolunda zirvede yer alırken, önemli bir avantaja da sahip. Bu doğrultuda Aslan, ara transfer döneminde eksiklerini kapatmayı hedefliyor. İlk etapta sol bek için uzun bir süre çalışma yürütüldü. Nihayetinde Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi ile anlaşmaya varıldı. Galatasaray'ın takviye yapmak istediği bir diğer mevki de forvet hattı... Bu anlamda rota ise Ukrayna olacak. Sarı Kırmızılılar, Dnipro forması giyen Artem Dovbyk'i kadrosuna katmak istiyor. 25 yaşındaki golcü, daha önce de Trabzonspor'un gündemine gelmişti. (FANATİK)

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)

TORREIRA'DAN TRANSFER KARARI

Sarı-kırmızılı kulübün sezon başında renklerine bağladığı Lucas Torreira, İtalya'dan güçlü teklifler alıyor. Başta Milan olmak üzere üç Çizme ekibi peşinde... Galatasaray Kulübü'ne de resmi teklifler geliyor. Torreira, gelen tekliflere rağmen transfer kararını verdi. Uruguaylı ön liberonun Aslan'ı şu aşamada bırakma düşüncesi yok. Torreira'nın yöneticilere "Şampiyon olmadan, kupa kazanmadan ayrılmayacağım" dediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı yönetim de rahat bir nefes aldı. Torreira, bu sezon Galatasaray formasıyla 15 Süper Lig karşılaşmasında görev aldı. Bu maçlarda 1 asiste imzasını attı. Yıldız isim 1 kez de Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında oynadı. (FOTOMAÇ)

Günün bomba transfer haberleri (16 Ocak 2023)