Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (20 Şubat 2023)

Günün bomba transfer haberleri (20 Şubat 2023)

20.02.2023 - 09:53 | Son Güncellenme:

TFF'nin transfer dönemini 5 Mart'a kadar uzatmasının ardından Süper Lig kulüpleri çalışmalarına hız verdi. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (20 Şubat 2023)

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından TFF, FIFA'dan transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılması konusunda izin aldı. Süper Lig kulüpleri çalışmalarına hız verdi. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN LUCAS MOURA BOMBASI

Transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılmasının ardından Fenerbahçe’de Pierre-Emerick Aubameyang ismi gündemdeydi. Gabonlu yıldızın maaşı konusunda Chelsea ile pazarlıklar sürüyor. Diğer yandan transferin kalan süresinde bombayı patlatmak isteyen yönetimin Aubameyang gibi takımında ‘küskün’ olan bir yıldız için daha gaza bastı. Büyük umutlarla, Galatasaray’ın elinden kapılarak Cagliari’den transfer edilen Joao Pedro büyük bir şanssızlık yaşamıştı. Tecrübeli oyuncu, 30 Kasım’da Vallecano ile oynanan hazırlık maçında hem ayak bileğinden hem de dizinden sakatlandı. Pedro’nun sezonu kapatma ihtimali bulunmasıyla ara transfer döneminde forvet takviyesi gündeme geldi. Ancak deneyimli hücumcunun Karagümrük maçıyla birlikte sahaya dönmesi, Jorge Jesus’un planlarını değiştirdi. Aubamayang’ın yerine listenin ilk sırasına Lucas Moura alındı... Brezilyalı yıldız, Tottenham tarafından gözden çıkartıldı. İngiliz ekibi, Lucas’ın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmama kararı aldı. 30 yaşındaki oyuncu sezon sonunda boşa çıkacak. Ancak Fenerbahçe, Sambacı’yı hemen kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Avrupa’nın büyük liglerinde transfer döneminin kapanması nedeniyle Sarı-Lacivertliler’in bir rakibi de bulunmuyor. Yönetim, Lucas Moura’yı bonservis bedeli ödemeden transfer etmenin hesaplarını yapıyor. Tottenham’ın bu konuda sıkıntı çıkarması beklenmiyor. (FANATİK)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (20 Şubat 2023)

SERDAR DURSUN'A SÜRPRİZ TALİP

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Serdar Dursun ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Polonya basınında yer alan habere göre; Polonya Ligi ekiplerinden Rakow, 31 yaşındaki golcü oyuncu için Fenerbahçe'ye teklifte bulundu. Haberde, Polonya Ligi'nde liderliğini sürdüren Rakow'un takıma kaliteli bir forvet oyuncusu katmak istediği ve Serdar Dursun'un aranan profil olduğuna yer verildi. Fenerbahçe'de yedek pozisyonuna düşen milli oyuncunun yakın zamanda kulüp değiştirmeye sıcak baktığı belirtildi. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 16 resmi maça çıkan Serdar Dursun, bu maçlarda 3 gol 2 asistlik katkı sağladı. (TAKVİM)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (20 Şubat 2023)

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A ZANİOLO MİSİLLEMESİ

Fenerbahçe, devre arasında yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek istiyor. Eksik bölgeler üzerine yoğunlaşan yönetim, nokta atışı transferler için kolları sıvadı. Kanarya'da hücum hattındaki rotasyonu artırmak için girişimler hızlandı. Bir süredir temaslarda bulunan yönetim, gözünü İngiltere'ye çevirdi. Manchester United'ın yıldız oyuncusu Mason Greenwood listeye eklendi. Premier Lig devi Manchester United'ın genç oyuncusu Mason Greenwood'un adı taciz suçlamalarında geçmişti. Eski kız arkadaşına fiziksel şiddet ve taciz suçlamalarıyla yargılanan 21 yaşındaki futbolcu beraat etmişti. İngiliz basınında yer alan habere göre; Man United şu anda kendi soruşturmasını yürütüyor. Kulüp onu A takım kadrosuna yeniden dahil edip etmeyeceğine karar verecek. Aksi halde sözleşmesi feshedilecek. Haberde, Manchester United'lı futbolcuların genç yıldızı takımda istemediği yazıldı. Bazı futbolcuların ise, Greenwood ile gizli gizli görüştüğü ve olayı dinlediği belirtildi. Mason Greenwood'un sezonun geri kalanını kaçıracağı ifade edilirken, Fenerbahçe'nin ilgisinin olduğu ve tek transfer seçeneğinin bu olduğu yazıldı. Olaylardan önce piyasa değeri 50 milyon Euro'ya kadar yükselen 21'lik genç yıldızın, şu an için piyasa değeri bulunmuyor. (TAKVİM)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (20 Şubat 2023)

MATHIAS ROSS'A HÜCUM

Sezon başında Aalborg'tan Galatasaray'a transfer olan Mathias Ross hem yaşadığı ciddi sakatlık hem de Abdülkerim-Nelsson ikilisinin yüksek formu nedeniyle forma şansı bulamadı. Son olarak Kaan Ayhan'ın da alınmasıyla rotasyonda iyice geriye düşen Danimarkalı stoperin kiralık olarak gönderilmesine karar verildi. Şu ana kadar Süper Lig'den 5 kulübün Ross'un transferi için Galatasaray'la görüştüğü belirtiliyor. Okan Buruk'un mutlaka genç yıldızın sürekli oynayabileceği bir takıma gitmesini istediği ve yönetimin bu nedenle karar verme konusunda acele etmediği gelen bilgiler arasında yer alıyor. (TAKVİM)

Günün bomba transfer haberleri (20 Şubat 2023)

TRABZONSPOR'DAN AMDOUNI'YE KANCA

Haberin Devamı

Basel maçında sahaya 'Geçmiş olsun Türkiyem' yazılı tişörtle çıkan Zeki Amdouni 'transfer' için not edildi...Türk asıllı 22 yaşındaki oyuncu, ofansif orta saha ve forvet olarak görev yapıyor. Etkili gol vuruşları olan Zeki, 171 maçta 57 kez fileleri havalandırdı. Basel'de kiralık olan Amdouni'nin bonservisi Lozan'da. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro. (FOTOMAÇ)

Günün bomba transfer haberleri (20 Şubat 2023)

ANDREY SANTOS İÇİN BEŞİKTAŞ'A SÖZ VERİLDİ

Ara dönemde transferleri üst üste patlatan Beşiktaş, yeni bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. O da Chelsea'nin 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Andrey Santos... İngiliz ekibinin, Brezilya takımı Vasco da Gama'dan 6 Ocak'ta 12.5 milyon euro'ya kadrosuna kattığı oyuncu çalışma izni alamadı. Futbolcunun forma giyebilmesi için 2023-2024 sezonu başlamasını beklemesi gerekiyor. Bunu fırsat bilen Beşiktaş yönetiminin de Chelsea'ye kiralama teklifi yaptığı belirtiliyor. Ada basınından TMW'nin haberine göre siyah beyazlıların Chelsea ile temasa geçtiği kaydedilirken, "Andrey sezonun kalanını transfer piyasasının hala açık olduğu Türkiye'de geçirebilir" denildi. Ayrıca Brezilyalı gazeteci Thiago Fernandes de 1.80 boyundaki orta saha oyuncusunun Beşiktaş'a yakın olduğunu yazdığı haberinde "Andrey için Türkiye'den Beşiktaş'a söz verildi" ifadesini kullandı. Andrey ile ülkesinden Palmeiras'ın da ilgilendiğinin altı çizildi. Futbola Vaca da Gama'nın alt yapısında başlayan Andrey Santos, profesyonel kulüp kariyerinde 43 resmi maça çıkıp 11 gol attı. Sürekli yükselen performansıyla dikkat çekip değerini düzenli olarak katlamayı başardı. (FOTOMAÇ)

Günün bomba transfer haberleri (20 Şubat 2023)

BEŞİKTAŞ'TAN KARAGÜMRÜK'E TAKAS TEKLİFİ

Bu sezon Karagümrük formasıyla 21 maçta 14 gol ve 8 asistlik performans ortaya koyan 31 yaşındaki İtalyan sol kanat için İstanbul temsilcisiyle yaptığı pazarlıklarda rakamsal olarak anlaşma sağlayamayan Beşiktaş, takas formülünü devreye soktu. Yönetim, sezon başında bonservisine 3.5 milyon Euro verilerek alınan Jackson Muleka’yı Borini için takasta teklif etti. Tarafların bu konuda görüşmelerine devam ettiği ve Beşiktaş’ın Karagümrük’ün resmi yanıtını beklediği ifade edildi. Beşiktaş’ın ilgisine ilk günden olumlu yaklaşan Borini’nin, kulüplerin anlaşması halinde ayrılığa hazır olduğu ifade edildi. Mısır’dan gelen teklifleri geri çeviren Muleka’nın, kariyerine İstanbul’da devam ettiği için Karagümrük’e gidişine onay verebileceği bildirildi. Fenerbahçe’nin de Borini’ye talip olduğu bildirildi. (FANATİK)

Günün bomba transfer haberleri (20 Şubat 2023)

Günün bomba transfer haberleri (20 Şubat 2023)