Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

23.01.2023 - 10:36 | Son Güncellenme:

Süper Lig kulüpleri devre arası kadrolarına takviye için çalışmalarını sürdürüyor. Harcama limitlerinin belli olmasıyla takımlar kadrolarını güçlendirmeye başladı. Tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

TRABZONSPOR'DAN YARMOLENKO HAREKATI

Haberin Devamı

Daha önce sezon başında da gündeme gelen Andriy Yarmolenko, menajerler aracılığıyla bordo-mavili kulübe önerildi. Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ain'in formasını giyen Ukraynalı yıldızın, takımında mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddia edildi. 33 yaşındaki futbolcu için bu doğrultuda maliyet araştırması yapılacağı belirtildi. Haziran'da kontratı bitecek olan Yarmolenko için uygun bir bedel karşılığında transferinin gerçekleşebileceği öne sürüldü. Ancak son karar ise teknik ekipte olacak. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, tecrübeli oyuncu için bir rapor hazırlayacak.

BRYNHILSEN İÇİN YENİ FORMÜL

Bordo-mavililerin golcü konusunda listesinin ilk sırasında uzun bir süredir Ola Brynhildsen yer alıyor. Norveç Ligi ekiplerinden Molde forması giyen 23 yaşındaki oyuncu için yapılan kiralama talebi kabul görmedi. Hâl böyle olunca Trabzonspor Yönetimi de alternatif çözüm üretmek istiyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

SEFEROVIC'TEN ŞARTLI AYRILIK

Yıllık 2.7 milyon euro kazanan Seferovic ücretinden vazgeçmek istemiyor. İsviçreli golcünün menajeri, sezonun geri kalanı için 1.35 milyon euroluk kazancın 500 bin eurosunun ödenmesi durumunda oyuncusunun ayrılacağını yönetime iletti. Galatasaray yönetimi yabancı kontenjanı açmak için bu hamleye sıca bakıyor. (Türkiye)

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

BAŞAKŞEHİR, ESKİ TRABZONSPORLU EDGAR IE'Yİ TRANSFER ETTİ

Medipol Başakşehir'den savunmaya takviye... İstanbul ekibi, eski Trabzonsporlu defans oyuncusu Edgar Ie'yi transfer etti. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüz, Gine-Bissau asıllı Portekizli futbolcu Edgar Miguel Ie ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Ie, kulübümüzde 51 numaralı formayı giyecek. Edgar Miguel Ie'ye ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz." 

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

 

BEŞİKTAŞ'TA 3 OYUNCU İÇİN GİRİŞİMLER HIZLANDIRILACAK

Kayseri galibiyetiyle moral depolayan Beşiktaş, Reims'ten stoper Andreaw Gravillon, Lokomotiv'den orta saha Dmitri Barinov ve Al-Shabab'tan da kanat oyuncusu Aaron Boupendza için girişimlerini hızlandıracak. Barinov için kulübü Lokomotiv Moskova'yla restleşen Kazancı, 2 milyon Euro'luk teklifini yineleyip olumsuz yanıt alırsa farklı isimlere yönelecek. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

GALATASARAY'DAN FOFANA VE UĞUR ÇİFTÇİ ATAĞI

Galatasaray, devre arası transfer döneminde kalan eksiklerini de kapatmak istiyor. Bu anlamda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Yönetimi, forvet ve sol bek transferlerine yoğunlaştı. Önceki akşam Antalya maçı öncesinde Haji Wright için pazarlık yapıldı. Fakat Akdeniz ekibinin halen 10 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli talep etmesi işleri zora soktu. Bu anlamda ise rota yeniden İngiltere oldu. Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin formasını giyen David Datro Fofana için bu hafta görüşme yapılacak. Cim Bom'un hedefi ise Fildişili oyuncuyu, 1.5 yıllığına kiralamak olacak. Öte yandan sol bek konusunda da çalışmalar, titizlikle devam ediyor.

TAKAS YERİNE PARA

Bu bölgede Emre Taşdemir'in, kulüpte kalmak istemesi nedeniyle Sivasspor ile gerçekleşecek olan Uğur Çiftçi takasında birtakım pürüzler çıktı. 30 yaşındaki futbolcunun, bu kez sezon sonuna kadar kiralanması gündemde. Ancak tecrübeli oyuncu için takas formülü yerine para verilmesi bekleniyor. Aslan, iki oyuncunun transferini de bu hafta içerisinde netleştirip, eksiklerini tamamlamayı hedefliyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

AL HILAL'DEN VALENCIA HAMLESİ

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia için transfer iddiaları bitmek bilmiyor. Son olarak Suudi Arabistan kulübü Al Hilal'in Valencia için girişimde bulunduğu öğrenildi. Suudi Arabistan'da transfer sezonu ay sonunda bitecek. Al Hilal'li temsilcilerin Enner Valencia'nın menajeri ile görüşerek teklifini ilettiği, Valencia'nın menajerinin de Fenerbahçeli kurmaylarla masaya oturacağı belirtiliyor. 33 yaşındaki Enner Valencia'nın güncel piyasa değeri 3-4 milyon Euro civarında. Ekvadorlu oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Al Hilal'in az kontrat süresi nedeniyle teklifinin de 3 milyon Euro civarında olduğu tahmin ediliyor. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre; Fenerbahçe yönetiminin bu teklifi kabul etmesi için takıma bir forvet transferini gerçekleştirmesi gerekiyor. (Takvim)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

ADANA DEMİRSPOR'DA HEDEF BAKAYOKO

Younes Belhanda, Henry Onyekuru gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Adana Demirspor gündemine bir yıldızı daha ekledi. İtalyan gazeteci Nico Schira'nın haberine göre; Adana Demirspor, Milan forması giyen Tiemoue Bakayoko'yu transfer etmek için harekete geçti. 28 yaşındaki orta saha ile Adana Demirspor'un İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın telefonda bir görüşme gerçekleştirdiği aktarıldı. Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcu için sözleşmeyi bile hazırladığı iddia edildi. Akdeniz ekibinin teklifinin kabul edilmesi halinde tecrübeli orta saha ile 2026'ya kadar sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

CHELSEA VE MİLAN'DAN YEŞİL IŞIK

İtalyan basınında yer alan haberde; Premier Lig devi Chelsea ile Serie A ekibi Milan'ın bu transfer için Adana Demirspor'a yeşil ışık yaktığı belirtildi. Tiemoue Bakayoko'nun Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli'nin planları arasında yer almadığı vurgulandı. Milan'la Chelsea arasındaki anlaşmada yer alan 17 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesinin kullanılması beklenmiyor. Öte yandan Serie A devi Tiemoue Bakayoko kadroda yer alırken Şampiyonlar Ligi vizesi alırsa Chelsea'ye 1 milyon euro bonus ödeyecek. Milan'la olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız orta saha bu sezon herhangi bir resmi maçta forma şansı bulamadı. Tiemoue Bakayoko'nun güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor. (Skorer)

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

GENÇ YETENEĞE ROMA KANCASI

Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'ün 17 yaş altı takımında forma giyen Mertcan Ayhan, potansiyeli ve sergilediği performans ile adından söz ettirmeye başladı.

Mertcan Ayhan, potansiyeli ve sergilediği performans ile Avrupa'nın önemli takımlarından Roma'nın radarına girmeyi başardı. İtalyan ekibinin gözlemcilerinin Ayhan'ı uzun süredir takip ettiği ve oyuncu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 16 yaşındaki oyuncu için ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de devrede olduğu öğrenildi. Ayhan'ın sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek. (DHA)

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

İŞTE GALATASARAY'IN SACHA BOEY İÇİN İSTEDİĞİ BONSERVİS

Portekiz'in dev ekibi Sporting Lizbon, Pedro Porro'yu Tottenham'a göndermeye hazırlanıyor. Sporting'in Pedro Porro sonrası Galatasaray'dan Sacha Boey'i gündemine aldığı iddia edildi. Portekiz basınına yansıyan haberlere göre Sporting Lizbon, Heerenveen forması giyen Milan van Ewijk'ı gündemine aldığını öne sürdü. O Jogo'da yer alan haberde göre Galatasaray, Sacha Boey için Sporting'den 15 milyon Euro istedi. Bunun üzerine Sporting Lizbon alternatif isimlere yönelme kararı aldı.

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)

YENİ ADRESİ ŞAŞIRTTI

Fabrizio Romano'nun haberine göre Real Valladolid, uzun zamandır beklediği forvet transferini tamamlamaka üzere. İspanyol ekibi, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Cyle Larin'in transferinde son aşamaya geldi.

Larin'in kısa süre içerisinde sağlık kontrollerinden geçmek ve sözleşmeye imza atmak için İspanya'ya gitmesi beklenirken iki kulüp yıldız futbolcunun zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanması için anlaşmaya vardı.

Günün bomba transfer haberleri (23 Ocak 2023)