Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (25 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (25 Ocak 2023)

25.01.2023 - 10:48 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de takımlar devre arası transferi için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 12 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi 8 Şubat'ta sona erecek. Günün transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (25 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ'TAN HADZIAHMETOVIC KARARI

Haberin Devamı

Beşiktaş ile Konyaspor arasında Amir Hadziahmetovic için yapılan pazarlıklar tıkandı. Siyah-beyazlılar, Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği Bosna Hersekli orta saha için 3 milyon euro bonservisin yanı sıra bir oyuncuyu kiralık olarak önermişti. Emrecan Uzunhan’ı bonservisiyle birlikte isteyen Konyaspor’un bu teklifi geri çevirdiği ve görüşmelerin durduğu öğrenildi. Beşiktaş’ın Hadziahmetovic için Konyaspor’a bu aşamada yeni bir teklif yapmayacağı belirtildi. Yeşilbeyazlıların başarılı oyuncu konusunda farklı kulüplerle görüşmeleri sürdürdüğü ifade edildi. 

 

Günün bomba transfer haberleri (25 Ocak 2023)

MERT MÜLDÜR'ÜN MENAJERİNDEN G.SARAY AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan milli futbolcu Mert Müldür için kulübü Sassuolo'ya 5 milyon euroluk teklif yapacağı yönünde çıkan iddialar üzerine açıklama geldi. 23 yaşındaki milli futbolcunun temsilcisi Max Hagmayr, Radyospor'a yaptığı açıklamada devre arasında transfer ihtimalinin olmadığını belirterek "Mert Müldür şu anda yeniden fit ve eski formunu yakalamak için çalışıyor. Bir sakatlık geçirmişti, iyileşti. Konsantrasyonu bunun üzerine." açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (25 Ocak 2023)

FENERBAHÇE OOSTERWOLDE İÇİN TEKLİFİNİ 8.5 MİLYON EURO YÜKSELTTİ

Fenerbahçe yönetiminin transferdeki ilk hedefi Parma'da forma giyen Jayden Oosterwolde. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sarı-lacivertli yönetim, teklifini 6 milyon eurodan 8.5 milyon euroya (7.5 milyon euro bonservis artı 1 milyon euro bonus) yükseltti. Yıldız oyuncu Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti ve temsilcisi ile birlikte transferin gerçekleşmesi için Parma yönetimine baskı yapıyor.

BÜYÜK GELİŞİM KAYDETTİ

Hollanda'da Twente Kulübü'nün altyapısından yetişen Oosterwolde kısa sürede büyük gelişme kaydetti. Geçen yılın ocak ayında kiralık gittiği Parma tarafından temmuz ayında bonservisi 3 milyon euroya alınan başarılı sol bek, bu sezon 19 resmi maçta oynadı ve 1 gol attı. Fenerbahçe'nin transferini çok istediği Oosterwolde, sol bek mevikisi dışında stoperde de görev yapabiliyor.

Günün bomba transfer haberleri (25 Ocak 2023)

EDIN VISCA'NIN YERİNE VATANDAŞI GELİYOR!

Trabzonspor, sakatlık geçiren ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Edin Visca'nın yerini dolduracak ismi Belçika'da buldu. Visca'nın vatandaşı olan, Cercle Brugge forması giyen Dino Hotic, Trabzonspor'un gündemine geldi. Bordo-Mavililer, bu sezon Belçika Ligi'nde 4 gol atıp, 1 de asist yapan 27 yaşındaki oyuncu için devreye girdi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncu için girişimlere başlayan Fırtına, transferi bitirmek adına teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onayını aldı. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (25 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ'TAN KAAN VE ONUR OPERASYONU

Beşiktaş'tan çifte harekat. Kartal, 2 yıldızı ara transferde kadrosuna katmak istiyor. Beşiktaş, Kayserispor'un yeni kontrat teklifini reddeden Onur Bulut için yeniden devreye girerken, Sassuolo formayı giyen Kaan Ayhan için de İtalyan kulübü ile görüşmeleri sürdürüyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Elimizde Rosier gibi oyuncu varken sağ bek almayı normalde düşünmem. Şu anda bir dalgalanma yaşıyor. Onur Bulut iyi bir bek. Burada olmasını her zaman isterim" ifadelerini kullanmıştı. (Takvim)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (25 Ocak 2023)

HATAYSPOR, LUYINDAMA İÇİN DEVREDE  

Süper Lig 'de 5 maçtır kazanamayan ve 17 puanla 17. sırada bulunarak kötü günler geçiren Hatayspor transferde gaza basıyor. Akdeniz ekibi Antalyaspor ile yollarını ayırması beklenen ve bonservisi Galatasaray'da bulunan Christian Luyindama için devreye girdi. Bordo-beyazlılar, 28 yaşındaki Kongolu stoperi kadrosuna katmak için şartları zorlayacak. (Fanatik)

Günün bomba transfer haberleri (25 Ocak 2023)

EYÜPSPOR DEL VALLE'Yİ KADROSUNA KATTI

Transfer çalışmalarını sürdüren Eyüpspor, kadrosuna bir takviye daha yaptı. İstanbul ekibi, son olarak Ümraniyespor'da oynayan Venezuelalı futbolcu Yonathan Del Valle'yi renklerine bağladı. Kulübün resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, uzun süredir ülkemizde futbol oynayan ve en son Ümraniyespor forması giyen deneyimli futbolcu Yonathan Del Valle ile sözleşme imzaladı. Del Valle'ye 'hoş geldin' diyor, eflatun sarılı formayla başarılar diliyoruz" denildi.

Haberin Devamı

 

Yazarlar