Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (29 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (29 Ocak 2023)

29.01.2023 - 10:29 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer dönemi 8 Şubat itibariyle sona erecek. Süper Lig kulüpleri kadrolarını güçlendirmek adına resmi hamleler yapıyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizin için derledik...

Günün bomba transfer haberleri (29 Ocak 2023)

Türkiye'de 12 Ocak'ta başlayan ve 8 Şubat tarihinde sona erecek transfer döneminde Süper Lig kulüpleri kadrolarını güçlendirmek adına resmi hamlelerini yapmaya devam ediyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Haberin Devamı

BRUMA BRAGA’YA GİDİYOR

Sezon başında satın alma opsiyonuyla PSV Eindhoven’dan Fenerbahçe’ye gelen Bruma, teknik direktör Jorge Jesus tarafından hem Avrupa hem de Türkiye’ye kadro listesine dahil edilmemişti. Devre arasında aniden yaklaşık 4.2 milyon Euro’ya bonservisi alınan Portekizli kanat oyuncusunun, ülkesinin önemli takımlarından Braga’ya sezon sonuna kadar kiralık olarak gideceği öğrenildi.

Günün bomba transfer haberleri (29 Ocak 2023)

YENİ TRANSFERİN İLK MAÇI BELLİ OLDU

Teknik direktör Jorge Jesus’un isteği üzerine sol bek transferi için harekete geçen Fenerbahçe, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Jayden Oosterwolde’nin transferinde sonunda mutlu sona ulaşmıştı.

Transferle ilgi son küçük detayların da çözüme kavuştuğu öğrenilirken, 21 yaşındaki futbolcunun kısa bir süre içerisinde Türkiye’ye ayak basması bekleniyor. Jesus’la da telefonla bir görüşme gerçekleştiren ve oynamaya hazır olan Oosterwolde’nin imzayı atmasının ardından gelecek hafta içi Adana Demirspor ile deplasmandaki Süper Lig karşılaşmasında kadroda yer alacağı konuşuluyor. (Fanatik)

Haberin Devamı

KARAGÜMRÜK, BRAGA'DAN RODRIGUES'İ KİRALADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Portekiz 1. Lig ekiplerinden Braga'da forma giyen 21 yaşındaki stoper Bruno Rodrigues'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Braga'dan 21 yaşındaki savunma oyuncusu Bruno Rodrigues'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza kattık" ifadelerine yer verildi.
Futbola Sporting altyapısında başlayan ve 2017 yılından itibaren Braga'nın alt yaş takımlarında forma giymeye başlayan Bruno Rodrigues, bu sezon Braga formasıyla Portekiz 1. Ligi'nde 1, UEFA Avrupa Liginde 1, Portekiz kupalarında 5 maç olmak üzere toplam 7 müsabakada görev aldı. Söz konusu karşılaşmalarda toplam 514 dakika sahada kaldı. Genç stoper, Braga'nın UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö ile oynadığı mücadelede 90 dakika sahada kalarak 1 de gol kaydetti.

Yaklaşık 6 yıldır Braga forması giyen 1,92'lik savunma oyuncusu, Portekiz Milli Takımı forması ile 18 yaş altı ve 20 yaş altı takımlarının her birinde 2 kez olmak üzere toplam 4 kez milli takımla sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (29 Ocak 2023)

CAICEDO, DEMİR GRUP SİVASSPOR'DA

Sivasspor, forvet oyuncusu Jordy Caicedo'nun 2022-2023 sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda Meksika ekibi Tigres UANL ile anlaşmaya vardı. Bugün Sivas'a gelen Jordy Caicedo, Başkan Vekili Erdal Sarılar'ın katıldığı imza töreninde kendisini 6 aylığına Demir Grup Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Sporcunun satın alma opsiyonu ise Sivasspor'a ait olduğu açıklandı.

Ekvador'un Machala şehrinde 18 Kasım 1997'de dünyaya gelen Jordy Caicedo, futbola CS Norte America takımında başladı. Ardından Norte America, Deportivo Azogues, CD El Nacional, EC Vitoria ve CSKA-Sofia takımlarının formasını giyen Jordy Caicedo bu sezonun ilk yarısında Meksika'da Tigres UANL forması giydi. Kariyerinde 201 maça çıkan sporcu 55 kez gol sevinci yaşadı ve 11 asist yaptı. Ekvador Milli Takımı'nın 10 kez formasını giyen Jordy Caicedo, 2 gol kaydetti.

Günün bomba transfer haberleri (29 Ocak 2023)

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Medipol Başakşehir, Youssouf Ndayishimiye'nin alternatifini buldu. Medipol Başakşehir, Eden Karzev'in transferi için kulübü Maccabi Netanya ile 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında prensip anlaşmasına vardı.

Haberin Devamı

Başakşehir, 22 yaşındaki İsrailli futbolcu ile de 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak. İstanbul temsilcisi, İsrail takımına bonuslarla birlikte 1 milyon Euro daha bonservis ödemesi yapacak. (Ajansspor)

Günün bomba transfer haberleri (29 Ocak 2023)

ALANYASPOR'UN YILDIZINA İTALYA KANCASI

Famara Diedhiou’yu şampiyon olması halinde 2 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla İspanya La Liga 2 ekiplerinden Granada’ya kiralayan Alanyaspor’un bir futbolcusuna daha yurt dışından talip çıktı. Turuncu-Yeşillilerin sezon başında Fatih Karagümrük’ten transfer ettiği Jure Balkovec için İtalya Serie B takımlarından Genoa ve Palermo devreye girdi.

Hem Genoa hem de Palermo, Sloven futbolcu için ilk temasını kurarken Serie A’ya yükselmeleri halinde zorunlu hale gelecek satın alma opsiyonuyla birlikte Alanyaspor’a kiralama tekliflerini iletti. (Ajansspor)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (29 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ GÖZÜNÜ BREZİLYA'YA ÇEVİRDİ

Brezilya basınında yer alan habere göre Beşiktaş, Dinamo Moskova'da bonservisi bulunan ve kiralık olarak Corinthians'ta forma giyen Fabian Balbuena ile ilgileniyor. Brezilyalı bir iş adamının, 31 yaşındaki Paraguaylı savunma oyuncusunu Beşiktaş'a götürmek istediği iddia edildi. (Takvim)

Yazarlar