Dünya Kupası Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

12.11.2021 - 12:59 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Türkiye Süper Ligi ve daha birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Moldova - İskoçya: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının Dünya Kupası Elemeleri bülteninde günün öne çıkan maçı Moldova - İskoçya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %56’sı karşılaşmada konuk ekibin maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Caner İşbeğendiren’in Tercihi

Grupta Danimarka, Dünya Kupası biletini kaptı. İskoçya da bu maçı kazandığı takdirde 2.liğini yani Play-off’u garantileyecek. Mevcut şartlarda, İskoçya’nın galibiyete ihtiyacı var, farklı kazanmasına değil! Kabul edelim, Moldova elbette zayıf halka fakat Eylül periyodundan itibaren mağlubiyetlere rağmen performanslarında olumlu düzeyde bir yükseliş var. 5 maçta sadece Danimarka’ya farklı kaybetmişlerdi. Moldova’nın yine var gücüyle kapanarak savaşacağını düşünüyorum. İskoçlar muhakkak kazanacaktır ancak 3 farklı bir galibiyet beklemiyorum doğrusu...

Haberin Devamı

Avusturya - İsrail : Maç Sonucu 1

İddaa programının Dünya Kupası Elemeleri bülteninde günün öne çıkan maçı Avusrturya - İsrail mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %20’si karşılaşmada Avusturya’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Avusturya'nın grupta iddası kalmadı. Bu maçtan iki saat önce oynanacak Moldova-İskoçya maçını büyük ihtimalle İskoçya kazanacağı için İsrail'in de şansı kalmayacak. Dolayısı ile prestijden ileri gitmeyecek sıkıcı bir karşılaşma olur ve toplam üç gol atılmaz.

Danimarka – Faroe Adaları: Maç Sonucu 2.5 Üst

İddaa programının Dünya Kupası Elemeleri bülteninde günün öne çıkan maçı Danimarka – Faroe Adaları mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %14’ü karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Caner İşbeğendiren’in Tercihi

Katar biletini alan Danimarka, 8’de 8 yapmasının yanı sıra, elemelerde gol yemeyen tek takım konumunda! Hedef de, bu seriyi sürdürebilmek olacak. Faroe Adaları’nın skor bulma şansı çok düşük, dolayısıyla burada tek bir tarafı ele alırsak, Danimarka bence alternatifli kadrosuyla zorlanmadan galibiyete uzanır.

Yazarlar