Süper Lig Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

21.11.2021 - 13:15 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray-Fenerbahçe: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Galatasaray-Fenerbahçe  mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Fenerbahçe'nin üstünde kara bulutlar dolaşıyor ve güven vermiyor. Yönetimden de çok tehlikeli olan hocamızın arkasındayız açıklaması geldi. G.Saray ise istikrarsız. Ayrıca Kerem, Muslera ve Cicaldau gibi kilit oyuncular milli maçlarda önemli rol oynadılar. Yıpranmış dönebilirler. Fenerbahçe milli takımlara daha az oyuncu gönderdi. Yine de çoğu derbide olduğu gibi ibre ev sahibi ekibe dönük. Fenerbahçe son 13 resmi maçında 1 kez kalesini gole kapatabildi. Bu sefer de gol yememe şansı düşük. Atar mı? G.Saray son dönemde iyi savunma yapıyor ve derbilerde genelde misafir ekipler fazla gol pozisyonu yakalayamıyor. Ancak Fenerbahçe'nin puan kaybına tahmmülü yok ve risk alacak. Son 19 derbinin 16'sı 2.5 Alt bitse de bu sefer koşullar biraz daha yüksek skor için uygun. 2-3 Gol'ün çok yakıştığı bir eşleşme.

Haberin Devamı

Inter-Napoli: Maç Sonucu 1

İddaa programının İtalya Serie A bülteninde günün öne çıkan maçı Inter-Napoli mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %21’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Napoli, Verona beraberliği sonrası ligdeki ikinci puan kaybını yaşamış oldu. Haftalar ilerledikçe rakipler daha dişli olmaya başladı. İnter, zirve yarışının içinde olmak adına değerli bir mücadele veriyor. Savunma problemleri azaldıkça zirveye daha çok yakın olmalarını bekliyorum. Napoli gibi hücumun her yönünü kullanan bir ekip karşısında daha çok kontrollü olmalarını bekliyorum. İki takım arasında oynanan son rekabetlerde orta skorlu sonuçları daha çok izledik. Özellikle Napoli’nin oyun yapısı orta skor bahsini daha çok kuvvetli kılıyor. Taraf bahsi riskine girmeden, orta skor bahsinde karar kılmak en mantıklı olanı. Tavsiyem TGS 2,3 bahsi.

Lyon-Marsilya: Maç Sonucu 1

İddaa programının Fransa Lig 1 bülteninde günün öne çıkan maçı Lyon-Marsilya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %16’sı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Burak Sarıaslan’ın Tercihi

Bu haftanın en zor tahminlerinden biri. 5 maçtır namağlup durumda olan Marseille, bu senenin en iyi ev sahibi formuna sahip takımlarından biri olan Lyon’a konuk oluyor. Lyon bu sezon evinde çıktığı 7 maçta hiç yenilmedi ve 15 puan topladı. Milli araya Rennes mağlubiyetiyle moralsiz giren Lyon, bu ev sahibi formunu devam ettirmek ve üst sıralardan uzaklaşmamak isteyecektir. Lyon şu an 7. sırada olmasına rağmen çıktığı 13 maçta 21 gol yedi. Marseille ise yediği 12 gol ile ligin bu sezon en az gol yiyen takımlarından biri. Marseille, Lyon’un savunmadaki sıkıntılarını avantaja çevirmek için her şeyi yapacaktır ama Lyon’da gol yollarında etkili bir takım.

Yazarlar