Süper Lig Günün en çok oynanan maçları

Günün en çok oynanan maçları

26.12.2021 - 12:35 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün en çok oynanan maçları

Bahçeşehir Koleji-Yalovaspor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının Türkiye Basketbol Süper Lig’i bülteninde günün öne çıkan maçı Bahçeşehir Koleji-Yalovaspor  mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Doruk Boyacı’nın Tercihi

Son dönemin en formda takımlarından biri olan Bahçeşehir Koleji, bu hafta da Semt77 Yalovaspor ile karşılaşacak. Maçın mutlak favorisi elbette ev sahibi ekip fakat konuk takım açısından baktığımızda son 3 maçta skor üretmekte problem yaşamış bir Yalovaspor görüyoruz. Yine de yüksek tempoda oynamayı seven Bahçeşehir Koleji karşısında onların da daha çok skor çıkarabileceğini düşünüyorum. Taraf tercihlerine gitmektense 155.5 bareminde üst önereceğim.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Can Tongo’nun Tercihi

Fenerbahçe son maçında 9 kişi kalan Karagümrük savunmasını aşamadı ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Topa hakim olan bir Fenerbahçe bekliyorum. Buna rağmen bu maçta 4 gol çıkması oldukça güç.

Manchester City-Leicester City: 2.5 Üst

İddaa programının İngiltere Premier Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Manchester City-Leicester City  mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %19’u karşılaşmanın 2.5 üst biteceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi

Etihad STadı’nda geçen sezonki maçın skoru hala unutulmayanlar arasında. Man City’nin sezon başında kötü performanstan yükselip şampiyon ulaştığı yılda, evindeki en ağır yenilgi Leicester’dan gelmişti(2-5). Bu sene de City yine zirveye kuruldu ve mükemmel performans gösteriyor. Ancak covid, ligi  ve takımları etkiledi. City en azından maçlarını oynayabildi. 2 maçı eksik Leicester’da eksikler daha çoktu, düzelenler var ama antrenman eksiği de çok. İlk 11’deki sakatlar dışında 5 oyuncunun da durumu belirsiz. Boxing Day zamanlarında Leicester’ın şansı pek de iyi gitmiyor. Son 11 Boxing Day maçında sadece 1 kez kazanabildiler. Yalnız bu tek galibiyet de ilginç bir şekilde 2018-19’da Man City’ye karşıydı. Maçın 2.yarısında daha çok gol bekliyorum. Skor tahminim 3-0…  

Haberin Devamı

Yazarlar