Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

09.01.2022 - 12:07 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları


Rizespor-Beşiktaş: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Rizespor-Beşiktaş   mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %22’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Caner İşbeğendiren’in Tercihi

Rizespor’un son Gaziantep yenilgisini dışarıda tutarsak, iç saha karnesini olumlu anlamda 180 derece çevirmiş, özellikle kendi evlerinde bambaşka bir takım görüntüsündeler. Beşiktaş ise Önder Karaveli ile yola devam ediyor. Siyah Beyazlılar, Süper Kupa maçı için gittiği Katar’dan direkt Rize’ye geçiş yapıyor. Dolayısıyla Beşiktaş için çok yorucu bir deplasman macerası olacak. Rizespor’un gerek toparlanan iç saha karnesi, gerekse büyük bir rakiple oynamanın motivasyonu ve hırsıyla, Beşiktaş’a kaybetmeyecekleri düşüncesindeyim. En az 1 puan alabilirler.

Haberin Devamı

Inter-Lazio: 2.5 Üst

İddaa programının İtalya Serie A bülteninde günün öne çıkan maçı Inter-Lazio mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %27’si karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

Lider İnter, ertelenen Bologna maçı sonrası ikinci yarıya Lazio karşısında başlayacak. Lazio’nun Empoli karşısındaki savunma zaafları şaşırtıcı değildi. Orta saha ile savunma bloğu arasındaki bağlantı kopuk ve Sarri’nin de en büyük dert yandığı konu da bu. İnter, Lazio’nun oyun bağlantılarındaki sıkıntıyı kolay çözecek kapasiteye sahip. Ayrıca Lazio’nun ofansif oyundaki zenginliği maça renk katar. Gollü bir mücadele izlememiz mümkün. Öncelikli tercihim 2,5 gol üstü bahsi olacak.

Lyon-Paris Saint Germain: Maç Sonucu 2

İddaa programının Fransa Lig 1 bülteninde günün öne çıkan maçı Lyon-Paris Saint Germain mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %31’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi

Lyon'un hücum hattı Kadewere, Slimani ve Toko Ekambi'nin Afrika Kupası'na gidişiyle büyük yara aldı. Özellikle 11 gollü Toko Ekambi ile 4 gollü Slimani'nin eksikliği rotasyon açısından da olumsuz hissedilecektir. PSG'de ise Hakimi, Diallo ve Gueye ülke milli takımlarında. Ancak Messi, Donnarumma, Neymar, Di Maria, Kurzawa, Danilo Pereira, Draxler ve Letellier de çeşitli sebeplerden dolayı forma giyemeyecek. Lyon'un muhtemel hücum hattı Paqueta, Aouar ve Dembele'den oluşuyor. Arkalarında da Guimaraes gibi önemli bir silah var. PSG'de kalede Navas olacağı için Donnarumma'nın yokluğu telafi ediliyor. Hücum hattında ise Mbappe ve Icardi elde kalan isimler. Takımların eksikler sebebiyle maça daha dengeli başlamasını bekliyorum. Zaten savunma yönünden eksiklere rağmen çok iyi isimlere sahipler ama hücum anlamında yetersiz kalabilirler. Bu da maçın az gollü geçme ihtimalini artırıyor. İlk yarı 1.5 altı veya 3.5 altı tercihleri denenebilir.

Haberin Devamı

Yazarlar