Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

23.01.2022 - 12:17 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Türk Telekom-Büyükçekmece Basketbol:  Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının Türkiye Basketbol Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Türk Telekom-Büyükçekmece Basketbol mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %47’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Doruk Boyacı’nın Tercihi

Büyükçekmece üst üste oynadığı güçlü rakiplerinin hiç birinden galibiyet çıkartamadı. Bu süreçte en azından bir galibiyet onları moral olarak yükseltebilirdi. Bugün ise yine zor bir deplasman olan Türk Telekom deplasanına çıkıyorlar. Ankara ekibinin de play-off için savaştığı bu noktada her iki takımın da alibiyete ihtyiacı var. Benim için alternatif tercihlerden olan konuk ekibin sayı baremi oldukça makul düzeylerde açıldığı için önereceğim. Deplasman 73.5 Üst.

Haberin Devamı

Galatasaray-Trabzonspor: Maç Sonucu 2

İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Galatasaray-Trabzsonspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %34’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Galatasaray tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor ve ne yazık ki umut vermiyor! Basit goller yiyen, kalite sorunu yaşayan Galatasaray ne yazık ki ateş hattına doğru iniyor. Kasımpaşa maçında da umut veren bir oyun sergileyemeyen Galatasaray’ın, Trabzonspor karşısında işi çok zor. Liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Trabzonspor’un sahadan galibiyetle ayrılması sürpriz olmaz! Trabzon kazanır diyorum.

Crystal Palace-Liverpool: 2.5 Üst

İddaa programının İngiltere Premier Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Crystal Palace-Liverpool mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %34’ü karşılaşmanın 2.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Murat Fevzi Tanırlı’nın Tercihi

Palace keyifli maçlar izletiyor. Liverpool’da Salah ve Mane’sizlik pozisyon üretkenliğini etkiliyor. Korner ideal.

Yazarlar