Diğer Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

16.05.2022 - 16:04 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

 

Galatasaray - Adana Demirspor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programı ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Galatasaray - Adana Demirspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i karşılaşmada karşılaşmada Galatasaray’ın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Berat Kavuş’un Tahmini:

Galatasaray geçen hafta golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekip zorlu rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak isteyecektir. Adana Demirspor tarafına baktığımızda, konuk ekibin deplasman karnesi iç açıcı görünmüyor. Adana ekibinin son 4 karşılaşmasında en az 2 gol yemiş olması Galatasaray açısından büyük bir avantaj olarak göze çarpıyor. Sarı-kırmızılıların bu karşılaşmada en az iki gol bulabileceği görüşündeyim. 

Newcastle United - Arsenal: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programı ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Newcastle United - Arsenal mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si karşılaşmada Arsenal’in kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tahmini:

Tottenham’ın, Burnley’i beklediğimiz gibi mağlup etmesi ile birlikte maç eksiği olsa da Arsenal ligde 5.sıraya geriledi. Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkı kazanmak adına ilk 4 hedefi bulunan Arsenal için kader niteliğinde bir 90 dakika. Newcastle’ın bir hedefi bulunmuyor. Deplasman ekibi kazanır diyorum. 

Rizespor - Sivasspor: Maç Sonucu 0

İddaa programı Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Rizespor - Sivasspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %22’si karşılaşmanın beraberlik ile sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tahmini:

Rizespor küme düşmesi kesinleşmesine rağmen gol atmaya devam ediyor. Son 10 maçının 9'u KG Var bitti. Sivasspor kupada gelen finalin rehavetini yaşayabilir. Rizespor'da Pohjanpalo gol krallığında iddialı durumda. KG Var güvenilir. Ayrıca ev sahibi 1.5 Üst denemeye değer.

Yazarlar