Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

18.12.2022 - 12:45 | Son Güncellenme:

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Arjantin – Fransa: 3.5 Alt

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Arjantin- Fransa mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %44’ü karşılaşmada 4 gol olmayacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Arjantin cephesinden sakatlık/hastalık haberi pek duymadık ama Fransa'da Tchouameni ve Theo Hernandez ufak tefek problemler nedeniyle bazı antrenmanları kaçırmış. Upamecano ile Rabiot yarı final maçına soğuk algınlığı şikayetiyle çıkmamıştı; aynı durumla Varane ve Konate de uğraşıyormuş... Di Maria ile Messi'nin Arjantin'le son tangosu olacak. Mbappe, 2018'den sonra 2022'de de Fransa ile kupa kaldırıp rekor kırmaya çalışacak... Arjantin, Messi ve arkadaşları ama o arkadaşlar da kendilerine biçilen rolleri kusursuza yakın bir şekilde sahaya yansıtıyor. Fransa ise daha komple bir takım ve şapkadan birden çok şey çıkarabilecek yetenekte oyunculara sahipler... Terazi nereden bakarsam bakayım dengede. Bir takımı bir şekilde öne çıkarsam, diğeri mutlaka başka bir şekilde öne çıkabiliyor. İlk yarı taraflar birbirini tartacaktır.

Haberin Devamı

Palermo – Cagliari: Maç Sonucu 0

İddaa programında “Tek Maç” seçeneğiyle yer alan günün öne çıkan maçlarından Palermo- Cagliari mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %10’u karşılaşmanın beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

İki ada ekibi zorlu bir süreçten geçiyor. Beklentilerin altında kalan bir performansla karşımıza çıkan Cagliari, Perugia engelini zorla aştı. Palermo, Cagliari gibi güçlü bir kadroya sahip olmasa da orta seviye bir takım görüntüsünde. Adalar rekabetinde kontrollü oyun muhtemel görünüyor. Tavsiyem, TGS 2,3 bahsi olacak.

Malaga CF – Alaves: Maç Sonucu 2

İddaa programında “Tek Maç” seçeneğiyle yer alan günün öne çıkan maçlarından Malaga CF – Alaves mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %13’ü Alaves’in rakibini mağlup edeceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Ligde son 3 maçını kaybeden Alaves, zirve yarışına tekrardan dahil olmak istiyor. Malaga ise küme düşme bölgesinde ve artık reaksiyon vermenin hedefinde olacaklar. Mücadelede taraf bahsini riskli buluyorum. İki taraf da form durumları sebebiyle pek güven vermiyorlar. Mücadelenin orta bir skor ile tamamlanacağı görüşündeyim. TG 2-3 seçeneği değerlendirilebilir.

Haberin Devamı