Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

28.03.2023 - 10:28 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Türkiye – Hırvatistan: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Türkiye – Hırvatistan mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %24’ü karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Berat Kavuş’un Tercihi

Türkiye genç ve güçlü kadrosuyla Euro 2024 Elemeleri'ne iyi bir giriş yaptı. Rakip Hırvatistan ise ilk karşılaşmasında Galler'le berabere kaldı. Yeni formatta ilk 2 ekibin direkt turnuvaya katılacak olması Türkiye için büyük şans faktörü oluşturuyor. Galler ve Hırvatistan gibi iki favorinin de puan kaybı yaşamış olması Türkiye'nin elini güçlendiriyor. Türkiye ve Hırvatistan arasında oynanan son 3 karşılaşmanın 1'inde Türkiye, 1'inde Hırvatistan kazanırken,1 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Türkiye ile Hırvatistan arasında oynanan son 3 karşılaşmayla ilgili en dikkat çeken detay, oynanan son 3 karşılaşmanın da alt sonuçlanmış olması. İki ekibin de kontrollü başlamasını beklediğim karşılaşmada duran toplar büyük tehdit olacaktır. Sürpriz olmaması durumunda karşılaşmanın alt bitebileceğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

İskoçya – İspanya: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı İskoçya – İspanya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %58’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Baştan sona üstün olduğu Güney Kıbrıs mücadelesini, sonradan oyuna giren Scott McTominay'in de katkısıyla 3-0 yenen İskoçya, Che Adams'ı kaybetti. Southampton'lı golcü sakatlanıp aday kadrodan çıkarıldı, yerine Hearts'ın hücum odağı Lawrence Shankland takviyesi yapıldı. TD Steve Clarke büyük ihtimalle 3-4-2-1 düzenini bozmayacak ve en ilerde Lydon Dykes'la maça başlayacaktır. McTominay de bu kez ilk 11'de olur. İlk maçında üzerine çok iş düşmeyen Angus Gunn için de ciddi bir sınav olacak... İspanya ise Erling Haaland'dan yoksun Norveç'i 3-0'la geçti. Onlarda da sonradan oyuna giren Joselu 2 gol atıp işi bitirdi. TD Luis de la Fuente, A seviyedeki ilk sınavında öyle ya da böyle sınıfı geçti. Alvaro Morata, Gavi ve Iago Aspas beklenti altında kaldı. Dani Ceballos ilk 11 başlayabilir. "Carvajal, Nacho, Laporte & Balde" savunma dörtlüsü değişmeyecektir. Bir ihtimal sol bekte Jose Gaya olabilir... İskoçya zayıf rakiplere karşı iç sahada ön alan presi uyguluyor. Topa daha çok sahip oluyor. Sağ/Sol bek oyuncularını sıfıra indirip erken ortalarla tehlikeli oluyor. İspanya'ya karşı bu kadar cesur düşünceyle sahaya çıkmak, sonunu getiremezlerse canlarını yakabilir. Açık kollayacaklardır, maça kontrollü başlarlar. 5 takımlı grup. Her ne kadar ceplerinde "Uluslar Ligi üzerinden play-off oynama" bileti olsa da basit hataya yer olmayan bir mücadele.

Haberin Devamı

Gürcistan – Norveç: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Gürcistan – Norveç mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %49’u karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Norveç, gruptaki ilk maçında İspanya karşısında 3-0'lık mağlubiyet almıştı. Gürcistan ise gruptaki ilk maçına Norveç'i konuk ederek başlayacak. Norveç, ilk maçta İspanya karşısında fırsatlar bulmuştu fakat yararlanamamıştı. Gürcistan karşısında hataya yer vermek istemeyeceklerdir. İki ekip açısından da zor bir karşılaşma olacak. Mücadelenin orta bir skor ile tamamlanacağı görüşündeyim. Tercihim TG 2-3.

Haberin Devamı