Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

15.06.2023 - 12:07 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

İspanya – İtalya: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından İspanya – İtalya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %16’sı karşılaşmayı İspanya’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ozan Gür’ün Tercihi

İspanya yeni teknik adamıyla belirgin bir değişim yaşıyor. Bu değişimin ofansif etkinliğe rağmen sonuç almakta sorun yaşadığını İskoçya yenilgisinde gördük. İtalya ise Mancini yönetiminde gençleşme süreci yaşıyor. Son olarak Malta karşısında kazanmalarına rağmen oyun performansları tatmin edici değildi. İtalya, İspanya’yı olumsuzlukları sonlandırmak adına hedef rakip olarak görecektir. Hollanda’da oynanacak yarı final mücadelesinde taraf bahsinde İtalya tarafında kalmayı mantıklı buluyorum. Taraf bahsinin dışına çıkmak isteyenler için en ideal tercihin orta skor bahsi olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Anadolu Efes – Pınar Karşıyaka: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Anadolu Efes – Pınar Karşıyaka mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %8’i karşılaşmadan Anadolu Efes’in galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tercihi

Final serisinde Anadolu Efes 1-0 önde. 3 galibiyete ulaşan taraf şampiyon olacak... İlk maçta Anadolu Efes ilk yarıda oyunu kontrol eden tarafken, ikinci yarıda Karşıyaka'nın savaşçı takım kimliği ile maç dengeye geldi ancak son 1 dakika kala Efes ekibi faul haklarının dolmasından iyi faydalanmayı bilerek maçı kazanan taraf oldu. Maçın ilk yarısı ile ikinci yarısında farklı iki maç izledik. İlk karşılaşmada beklentim yüksek skorlu maçtan yanaydı. İlk yarıdaki kontrollü oyun Efes'e yaradı, ikinci yarıda ise Karşıyaka gerçek karakterini yansıtınca maçın temposu da yükseldi. İlk maçtaki ikinci yarıdaki tempoyu, bugünkü karşılaşmanın genelinde görmeyi umuyorum. Yine beklentim yüksek skor, önerim 173.5 Üst.

Metropolitan – AS Monaco: Maç Sonucu 2

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Metropolitan – AS Monaco mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i karşılaşmada AS Monaco’nun galip geleceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tercihi

Monaco final serisinde 2-0 önde. 3 galibiyete ulaşan taraf şampiyon olacak... Monaco ilk 2 maçta beklendiği gibi kadro kalitesinin hakkını vererek ve yüksek skor üreterek kazanmayı bildi... Ev sahibi Metropolitan iç sahada daha baskın karakterde bir takım. Genç pivot yıldız Wembanyama ile direnç göstereceklerini ve kazanmaya oynayacaklarını düşünüyorum. Önerim, 4.5 Handikap avantajıyla Metropolitan.

Yazarlar