Diğer Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

21.07.2023 - 12:48 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Midtjylland - Hvidovre: 2.5 Üst

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve Misli’de “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Midtjylland - Hvidovre mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %20’si karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi

Geçen sezon düşme grubunu lider olarak bitiren Midtjylland, Konferans Ligi final mücadelesinde eşleştikleri Viborg karşısında kazanarak bu sezon Konferans Ligi'ne ikinci turdan başlangıç yapacak. Ayrıca geçen sezon Avrupa UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kadar yükselen ev sahibi ekip büyük başarı sağlamıştı. Takıma baktığımızda ise bu sene iki kulvarda başarılı olabilmek için iskelet kadroyu bozmayan Midtjylland takviye olarak savunmaya Paok’tan Ingason, orta alana Aalborg’dan Fossum, Elfsborg’dan Romer ve forvete Jeonbuk’tan Gue gibi çok önemli isimleri dahil etti. Mutlaka taraftarı önünde kazanmak adına tempolu bir giriş yaparak başlamalarını bekliyorum. Hvidovre ise ligin yeni ekibi olarak bu sezon düşük bütçeli bir ekiple giriş yapmaya hazırlanıyor. Özellikle genç bir kadroya sahip olan konuk ekip açısından çok zorlu bir maç olacak. Bu karşılaşmada şampiyonluk parolasıyla başlangıç yapacak olan Midtjylland tempolu bir futbolla başlayarak ilk yarıyı önde bitireceklerdir.

Haberin Devamı

Dinamo Moskova - Krasnodar: 1

İddaa programında ‘’Süper Oran’’ seçeneğiyle yer alan günün öne çıkan maçlarından Dinamo Moskova - Krasnodar mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %18’i karşılaşmayı ev sahibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Rusya Premier Ligi açılış mücadelesinde Dinamo ile Krasnodar karşı karşıya gelecek. İki ekip de hazırlık döneminde oynadığı mücadelelerde skor üretme konusunda etkili oldular. Açılış mücadelesinde iki ekibin de skor bulacağını düşünüyorum. Tercihim KGV.

Washington Mystics - New York Liberty: İlk Yarı Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Washington Mystics - New York Liberty WNBA mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %14’ü konuk ekibin ilk yarı galibiyetini tercih ediyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Evren İçener’in Tercihi

Washington en önemli oyuncusu Delle Donne'nin yokluğunda Indiana Fever'e direnç gösteremedi ve açıkçası iç sahada bu yenilgi beni hayal kırıklığına uğrattı. Delle Donne olmadan bu takıma güvenmek çok zor. Bugün karşılarında ligin en istikrarlı takımlarından New York olacak. İşleri kolay değil. New York'un son yenilgisini kaza sayıyorum, bu maç reaksiyon verirler. New York'un ilk yarıdan en az 5 farkı yakalamasını bekliyorum.