Diğer Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

26.07.2023 - 12:21 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe - FC Zimbru Chisinau: 3.5 Üst

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Fenerbahçe - FC Zimbru Chisinau mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %35’i karşılaşmanın 3.5 üst olacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor ama halihazırda alınan oyuncular bile takım seviyesini birkaç gömlek yukarı taşıdı. Kent, Tadic, Szymanski ve Dzeko hücum hattı Zimbru seviyesindeki bir rakibe fazla gelir. Ayrıca stoper mevkini de güçlendiren sarı lacivertlilerde 6 numara ve sağ kanat için çalışmaların da sürdüğü konuşuluyor. Ancak dediğim gibi eldeki kadro bile rakibi sürklase etmeye yeter de artar bile. İsmail Kartal’ın hücum ağırlıklı futboluyla temsilcimiz tek başına 2.5 gol barajını aşacaktır. Süper Oran da varken ideal bir tercih olur.

Haberin Devamı

Ludogorets - O. Ljubljana: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Ludogorets - O. Ljubljana mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %60’ı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu PRO ANALİZ’in Tercihi

Avrupa kupaları grup aşaması öncesi eleme turlarında Ludogorets, ilk maçı evinde oynadığı son 11 eşleşmenin 10'unda kalesini gole kapadı.

Rakow Czestochowa – Karabağ: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Rakow Czestochowa – Karabağ mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %31’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanabileceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi

Polonya Ligi şampiyonu Rakow Czestochowa ile Azerbaycan Ligi şampiyonu Karabağ, Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda kozlarını paylaşacak. Rakow ilk turda Estonya temsilcisi Flora Tallinn’i iki maçta da yenmeyi başarmıştı. Ligdeki ilk maçlarında da Jagiellonia Bialystok karşısında rahat bir galibiyet aldılar. (3-0) Polonya Ligi’nde ilk kez şampiyon olan Rakow bu seviyelerde ilk kez mücadele ediyor. Karabağ rakibine oranla daha tecrübeli. Onlar da ilk turda Cebelitarık ekibi Lincoln Red’i iki maçta da yenerek tur atladı. Konuk ekip geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 4 eleme turu eşleşmesinin 3’ünde deplasmanda gol bulmayı başarmıştı. Bu deplasmanda da gol bulmaları bana göre sürpriz olmaz. Alternatif tercihim ise karşılıklı gol var.

Haberin Devamı

 

Yazarlar