Futbol Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

17.08.2023 - 13:26 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

NK Maribor - Fenerbahçe: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından NK Maribor - Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %31’i Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Fenerbahçe, Zimbru maçlarında hücum anlamında çok kuvvetli gözüktü ancak Maribor ve Gaziantep maçlarında aynı havayı veremediler. Şanssızlık faktörünün yanı sıra yeni transferlerin uyum sürecinde olduğu da görüldü. İlk maçta alınan 3-1’lik galibiyet avantaj ancak temsilcimiz 1 gol yerse kalan süreler çok stresli geçer. Çekişmeli bir maç bekliyorum. İki takım da skora katkı verir.

Osijek - Adana Demirspor: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Osijek - Adana Demirspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %27’si Adana Demirspor’un galip gelmesini bekliyor.

Misli Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi: 2.5 Üst ve Karşılıklı Gol Var

Elde Cherif Ndiaye, Yusuf Sarı ve David Akintola varken M'Baye Niang ve Nani takviyeleri yapan; Yusuf Erdoğan'la jeneriklik goller bulan Adana Demirspor, Patrick Kluivert yönetiminde beklediğimden iyi işler çıkardı. CFR Cluj serisi sonrası Adana'daki ilk maçta Osijek'i 5-1 yenmeleri müthiş... Osijek ise Stjepan Tomas yönetiminde bu sezon 1 maç haricinde bol gollü maçlar izletti. Rövanşta açık futbol oynayıp eşleşmeyi kendi lehlerine çevirmek isteyeceklerdir. Bu durum bize seyir zevki yüksek bir maç vadediyor.

Beşiktaş - Neftçi: 2.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Beşiktaş - Neftçi mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %20’si 2.5 üstü tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi: 2.5 Üst

Beşiktaş hem Avrupa hem ligde sorunsuz ilerliyor. Azerbaycan’daki maçı 3-1’le kazanan siyah beyazlılar rövanşta ağır favori. Turu geçip yeni transferlerin de katacağı güçle önlerine bakarlar. Şenol Güneş’in öğrencilerinden taraftarı önünde gollü bir galibiyet bekliyorum.

Haberin Devamı