Diğer Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

12.09.2023 - 12:27 | Son Güncellenme:

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Japonya - Türkiye: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Japonya - Türkiye mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %22’si Japonya’nın kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Safa Can Konuksever’in Tercihi: 2.5 Üst

Kadrosunun önemli bölümü Avrupa takımlarında forma giyen oyunculardan oluşan bir ülke Japonya... Tomiyasu, Endo, Kamada, Mitoma, Kubo bunlardan bazıları... Son 3 hazırlık maçında tam 14 gol attılar. Almanya karşısında aldıkları son 4-1 galibiyet ise Hansi Flick'in bir anlamda sonunu getirdi. Bizde ise tam tersi bir hava hakim. Kuntz'un koltuğu sallantıda, evimizdeki 1-1'lik Ermenistan beraberliği nedeniyle moraller pek iyi değil. Her şeye rağmen Japonya'nın etkili hücum gücüne karşılık, gol bulacağımızı düşünüyorum. Bu hazırlık maçında beklentim, 2.5 üstü.

Haberin Devamı

İtalya - Ukrayna: Maç Sonucu 1

Misli’de “Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından İtalya - Ukrayna mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %53’ü İtalya’nın kazanmasını bekliyor.

Misli Yorumcusu Barış Keklik’in Tercihi: Maç Sonucu 1

EURO 2024 elemelerine beklentinin oldukça altında başlayan İtalya, Ukrayna karşısında galibiyet almak için sahaya çıkıyor. Ukrayna, maç fazlasıyla grupta ikinci sırada olduğu için işler İtalya için daha da kritikleşiyor. İngiltere karşısındaki silik oyunları Malta ve Makedonya karşısında da devam etmişti. İtalya'nın bu maçı çok daha ciddiye alacağını ve averaj farkıyla ikinciliğe oturacaklarını düşünüyorum.

Almanya - Fransa: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Almanya - Fransa mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %27’si Fransa galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi: 2.5 Üst

Almanya'da hazırlık maçındaki 4-1'lik Japonya yenilgisi Hansi Flick'in sonu oldu. Son 5 maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlik Almanya için alışılmış bir durum değildi ve Flick ile yollar ayrıldı. Takımı geçici olarak Alman efsane Rudi Völler ve yardımcılar çalıştıracak. Dortmund'un stadı Signal Iduna Park'ta oynanacak bu hazırlık maçında rakip güçlü Fransa. Yaşananlar oyuncuları olumlu yönde motive edebilir. Tempolu ve gollü bir maç bekliyorum.

Haberin Devamı

Misli’den herkese 20 TL!

Süper Oranlar ile yine en yüksek kazancın adresi olan Misli, 'Alayına misli herkese 20' kampanyasıyla tüm üyelerine 20 TL hediye ediyor. Siz de Misli mobil uygulamasında yer alan 'Alayına Misli herkese 20' kampanyasına katılarak anında 20 TL kazanabilirsiniz.

Yazarlar