Skorer Güreşçilerimiz bugün minderde

Güreşçilerimiz bugün minderde

01.05.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

V. Güneş Sigorta Devler Ligi'nde

Güreşçilerimiz bugün minderde


     AVRUPA 46. Erkekler ve 10. Bayanlar Serbest Güreş Şampiyonası, Letonya'nın başkenti Riga'da bugün 09.00'da başlıyor. Milli Takımımız'dan 55 kiloda Ramazan Demir, 66'da Ömer Çubukçu, 84'te Serhat Balcı ve 120'de de Aydın Polatçı, bayanlarda ise Zeynep Yıldırım ilk gün mindere çıkacak.
     
     BAYANLAR voleybolda Vakıfbank Güneş Sigorta, Türk Telekom'u 3-1 yenerek, Eczacıbaşı'ndan sonra Şampiyonlar Ligi'ne gidecek ikinci takım oldu. Bolu'daki karşılaşmada setler, 26-28, 25-16, 25-21 ve 25-23 olarak sonuçlandı.
     
     29 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek Avrupa Satranç Şampiyonası için federasyon özel logo yaptırdı. 40'ı aşkın ülkeden 300 sporcunun katılımı ile Maslak Princess Otel'de yapılacak 295 bin dolar ödüllü şampiyonayı tüm Avrupa'ya tanıtacak olan logo, grafik sanatçısı Ahmet Yazıcı tarafından çizildi.
     
     İTALYAN 1. ve 2. Futbol Ligi kulüplerinin bağlı olduğu Kulüpler Birliği (Lega Calcio), sadece maç yayınları için özel bir televizyon kanalı kurma kararı aldı. İtalyan kulüp başkanları, televizyon kurulma kararı alınmasını tarihi bir olay olarak yorumlandı.
     
     ÜLKER emektar antrenörlerinden, halen altyapı koordinatörlüğü görevini de yürüten Alaeddin Yakan'ın yazdığı "Basketbolda Adam Adama Savunma'ya 101 Hücum" adlı kitabın tanıtımı dün yapıldı.
     
     ANADOLU Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Bursa Şubesi'nin 6. Genel Kurulu'nda, Serkan Yetişmişoğlu başkanlığa seçildi.
     
     SANAT ve basın dünyasının unutulmaz ismi, gazetemizin usta karikatüristi Altan Erbulak bugün ölümünün 14. yıldönümünde kabri başında anılacak. Zincirlikuyu Mezarlığı'nda düzenlenecek anma töreni 11.00'de başlayacak.
     
     


SPOR


ÇEKİLİR GİBİ DEĞİL
At yarışları
Avrupa Ligleri
Renault solladı geçti: 107-100
2. LİG puan durumu
Lakers fark attı: 120 - 90
İskoçya’yı yendik
CORDOBA uçuyordu
İlhan Mansız ve Hasan Şaş sakatlandı
FERNANDEZ HAZIR
Cim-Bom'da sandık sinyali
KRİZ OLMAZ
MAHŞERİN 6 ATLISI
EGE'NİN EFESİ YAZICI
İlk müşteri geldi
Haber turu...
Çek karnesi
Şükür, AKP ve Fenerbahçe

Yazarlar