Almanya Bundesliga Güvenlik görevlisine kafa attı, sözleşmesi feshedildi!

Güvenlik görevlisine kafa attı, sözleşmesi feshedildi!

12.04.2015 - 16:34 | Son Güncellenme:

Almanya'nın köklü kulübü Bayer Leverkusen, Bayern Münih maçı sonrası güvenlik görevlisine kafa atan Emir Spahic'in sözleşmesini feshetti.

Güvenlik görevlisine kafa attı, sözleşmesi feshedildi

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen, Bayern Münih ile oynadıkları Almanya Kupası maçında güvenlik görevlilerinden birine kafa atan Bosna Hersekli savunma oyuncusu Emir Spahic'in sözleşmesini feshetti.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Bayer Leverkusen yönetimi, 34 yaşındaki Spahic'in 2015-16 sezonu sonunda bitecek sözleşmesini, karşılıklı anlaşarak feshetme kararı aldı.
Bayer Leverkusen Üst Yöneticisi Michael Schade, kamera kayıtlarının yaşananları açıkça ortaya koyduğunu belirterek, "Şoke olduk ve çok üzüldük. Konuyu Emir ile görüştük ve dostane bir çözüm bulduk. Emir yaptıklarından dolayı pişman. Ona kariyerinin devamında iyi şanslar diliyoruz" yorumunu yaptı.
Spahic ise Bayer Leverkusen'in bir parçası olduğu için gurur duyduğunu dile getirerek, "Yaptıklarım için pişmanım. Davranışlarımdan ötürü güvenlik görevlileri ve ailelerinden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
Spahic, Bayern Münih'e penaltı atışları sonucunda yenildikleri Almanya Kupası çeyrek final maçının ardından güvenlik görevlileriyle kavga etmiş, bir görevliye de kafa atmıştı. Olay sonrası savcılık soruşturma başlatmıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar