Skorer HABER TURU

HABER TURU

14.10.2008 - 01:17 | Son Güncellenme:

Beko Basketbol Ligi’nde 2008 - 2009 sezonu, 16 Ekim Perşembe günü oynanacak olan tek maçla başlayacak.

HABER TURU

Potada açılış perşembe günü
Sezonun ilk karşılaşmasında, Fenerbahçe Ülker ile Casa TED Kolejliler İstanbul Abdi İpekçi Salonu’nda saat 20.00’de karşı karşıya gelecekler. İlk haftanın diğer maçları ise 17 Ekim Cuma, 18 Ekim Cumartesi ve 19 Ekim Pazar günleri oynanacak.

Haberin Devamı

Efes Pilsen Autoshow’da
Beko Basketbol Ligi ve Euroleague’in iddialı takımlarından Efes Pilsen, bugün saat 14.00’te Autoshow Fuarı’nda altıncı holde bulunan Kia ve Geely standlarını ziyaret edecek. Yeni sezon öncesi tüm yeni transferleriyle Dünya Ticaret Merkezi’ndeki fuara katılacak olan lacivert - beyazlı oyuncular, basketbolseverlerle biraraya gelip fotoğraf çektirecekler.

Ampute’de final günü
Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı merhum Hasan Doğan anısına düzenlenen Ampute Futbol Turnuvası’nın finalinde, Karagücü Spor Kulübü ile Gençlerbirliği Spor Kulübü karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanacak final maçı, bugün saat 12.00’de Ankara 19 Mayıs Dış Sahalar’da yapılacak ve kupa sahibini bulacak.

Haberin Devamı

Halil Mutlu’ya cevap geldi
Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, Olimpiyat ve Dünya şampiyonu milli halterci Halil Mutlu’nun “3 yıldır halter camiası huzursuz” açıklamasının gerçekleri yansıtmadığını belirterek, “Halen aktif olan bir sporcu, federasyon başkan adayı ile seçim gezilerine gidiyor. İdman yapmayıp seçim gezileri için Türkiye’yi dolaşırsa müsabakalarda nasıl yarışacak. Kendisinin böyle bir ortamda bulunması çok uygun değil” dedi.

Türk Telekom zaferi kutladı
Basketbolda 24. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı, Fenerbahçe Ülker’i 83-79 yenerek kazanan Türk Telekom, başarısını önceki gece düzenlediği yemekte kutladı. Kupayı 1997 yılından sonra 2. kez Ankara’ya getiren Telekom’un Şube Sorumlusu Ersin Eroğlu, başarının sırrını ‘aile olmak’ diye açıklayarak, “Şimdiki hedeflerimiz, Türkiye Kupası’nı almak, Avrupa’da final oynamak ve Ankara’ya lig şampiyonluğunu getirmek” dedi.

Şampiyonlara Vali’den ödül
Ermenistan’da yapılan İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası’nda birinci olan Seyfettin Karadeniz ile ikinci olan kardeşi Seyfullah Karadeniz’i makamında kabul eden Çankırı Valisi Ali Haydar Öner, sporcuları ödüllendirdi. Öner, Karadeniz kardeşleri başarılarından dolayı kutlayarak hediye verdi.

Safina çıkışta!
Teniste dünya klasmanında erkeklerde ilk 3 sıra değişmezken, bayanlarda Sırp tenisçi Jelena Jankovic liderliğini sürdürdü, Rus Dinara Safina da 2. sıraya yükseldi. Kremlin Kupası’nda yarı final oynayan Safina, bayanlar dünya klasmanında ikinciliğe yükselirken ABD’li Serena Wiliams ise üçüncü sıraya indi.

Yazarlar