Skorer HABER TURU

HABER TURU

14.05.2009 - 02:33 | Son Güncellenme:

Mevlüt’e hücum, En keyifli derbi, Şampiyon Maliye, Van Gaal Bayern’de

HABER TURU

Mevlüt’e hücum
Sochaux’da forma giyen Mevlüt Erdinç, Fransa Futbol Federasyonu’nun internet sitesindeki röportajında ülkenin en önemli kulüplerinden PSG, Bordeaux ve Marsilya’nın kendisiyle ilgilendiğini söyledi. Milli futbolcu, cazip bir teklif gelmesi halinde transferi düşünebileceğini, aksi halde takımda kalacağını ifade etti.

Haberin Devamı

En keyifli derbi
Beko Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşacak Galatasaray Cafe Crown’un menajeri Mert Uyguç, “Hem bir derbi serisi omasından, hem de 0-0 başlamasından dolayı kesinlikle en keyifli maçlar bizimkiler olacak” diye konuştu. Serinin ilk maçı, 16 Mayıs  Cumartesi günü saat 19.30’da Ayhan Şahenk Spor Salonu’da yapılacak.

Şampiyon Maliye
Bayanlar Hentbol Süper Ligi play-off final serisinin 3. maçında Üsküdar Belediyesi’ni 35-29 yenerek rakibine seride 3-0 üstünlük sağlayan Maliye Milli Piyango, 2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Erkekler Süper Ligi play-off mücadelesinde ise Mersin Yenişehir Belediyesi’ni 30-29 yenen İzmir Büyükşehir Belediyesi, seride rakibine 3-2 üstünlük sağlayarak finalde Beşiktaş ile eşleşti.

Haberin Devamı


Van Gaal Bayern’de
AZ Alkmaar’ı bu sezon Hollanda Ligi şampiyonluğuna ulaştıran Louis Van Gaal, yeni sezon için Bayern Münih ile anlaştı. Alınan kötü sonuçlar sonrası 27 Nisan’da Jurgen Klinsmann ile yollarını ayıran Alman kulübü, Hollandalı teknik adam ile 1 Temmuz’dan geçerli olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Van Gaal, 1995’de Ajax’a Şampiyonlar Ligi kupasını kazandırmıştı.