Skorer HABER TURU

HABER TURU

19.03.2010 - 03:21 | Son Güncellenme:

Elvan’a büyük onur, Genç milliler galip, Jordan yine tarihe geçti, PSG’li taraftar komadan çıkamadı

HABER TURU

Elvan’a büyük onur
Milli atletimiz Elvan Abeylegesse, Avrupa Atletizm Birliği (EAA) tarafından düzenlenen ankette, Şubat ayının bayan atleti seçildi. EAA’nın internet sitesindeki haberde, 19 Şubat’ta Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki RAK Yarı Maratonu’nda birinci olan Elvan’ın, 1.07.07’lik zamanıyla Türkiye rekoru kırıp, yılın en iyi derecesini gerçekleştirdiği belirtildi. Oylamada bir diğer milli atletimiz Alemitu Bekele ise üçüncü oldu.

Haberin Devamı

Genç milliler galip
Teknik Direktör Kemal Özdeş yönetimindeki 18 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımımız, özel maçta Ukrayna’yı 1-0 yendi. Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda oynanan karşılaşmada ay-yıldızlı ekibimizin golünü, 52. dakikada Recep Berk kaydetti. Milli takımımız, Ukrayna ile 16 Mart’ta oynadığı ilk maçtan da 3-0 galip ayrılmayı başarmıştı.

Jordan yine tarihe geçti
NBA İdare Kurulu tarafından Charlotte Bobcats takımının çoğunluk hissesini devralması oybirliğiyle onaylanan Michael Jordan, bir NBA ekibini satın alan ilk eski basketbolcu oldu. Chicago Bulls’u 6 kez şampiyonluğa taşıyan, 5 kez ligin en değerli oyuncusu seçilen 47 yaşındaki basketbol adamı, “Bobcats’i satın almak, oyunculuk sonrasında kariyer hedefimin zirvesiydi” dedi.

Haberin Devamı

PSG’li taraftar komadan çıkamadı
Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint Germain’in geçen ay dövülerek komalık edilen taraftarı hayatını kaybetti. Adı açıklanmayan 38 yaşındaki taraftar, 28 Şubat’ta Olympique Marsilya maçı öncesi rakip taraftarlar tarafından dövülerek, komalık olmuştu. Yapılan açıklamada, PSG taraftarının komalık olmasında “etkin rol” oynayan 5 kişinin tutuklandığı belirtildi.

Sharapova’ya nazar değdi
Tenis dünyasının en güzel oyuncularından biri olan Maria Sharapova’nın dirseğinden sakatlandığı ve kortlardan 6 hafta uzak kalacağı bildirildi. ABD’nin Miami kentinde yapılacak Sony Ericsson Açık Tenis Turnuvası’nın organizatörlerinin açıklamasına göre, 22 yaşındaki Rus raketin sağ dirseğindeki sakatlık nedeniyle gelecek hafta düzenlenecek turnuvadan çekildiği belirtildi.

Terry suçlu değilmiş
Chelsea’nin kaptanı John Terry’nin, Inter ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçı sonrasında aracıyla kulübün otoparkından ayrılırken çarptığı güvenlik görevlisi, olayın kaza olduğunu ve Terry’nin suçlu olmadığını söyledi. Steve Rowley adlı görevli “Terry’nin hiç hatası yok. Bu sadece bir kaza. Olay sırasında durmadı, ancak yaşananları öğrenir öğrenmez benimle temasa geçti” dedi.