Skorer HABER TURU

HABER TURU

08.05.2010 - 00:30 | Son Güncellenme:

Red Bull fırtınası..Ege Rallisi başlıyor..Sofuoğlu İtalya’da sahnede..Totti: Hatalıyım

HABER TURU

Red Bull fırtınası
Formula 1’de İspanya Grand Prix’si antrenman turunu Red Bull pilotlarından Sebastian Vettel 1:19.965’lik derecesiyle birinci tamamlarken, takım arkadaşı Mark Webber ise ikinci sırayı aldı. Bu sezon Mercedes ile pistlere geri dönen efsanevi pilot Michael Schumacher de üçüncü oldu. Zorlu yarışın sıralama turları bugün TSİ 12.00’de yapılacak.


Satılık altın ayakkabı!
Rus forvet Oleg Salenko, 1994 Dünya Kupası’nda kazandığı altın ayakkabı ödülünü borçları nedeniyle 500 bin dolara satmaya hazırlanıyor. Ukrayna’nın Blik gazetesine açıklama yapan eski yıldız, “Birleşik Arap Emirlikleri’nden iyi bir teklif aldım. Küçük bir şirketim var, ekonomik krizden sonra her şey kötüye gitti ve borçlarımı ödemem lazım” dedi. Salenko bir dönem İstanbulspor’da da forma giymişti.

Ege Rallisi başlıyor
2010 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olan 20. Ege Rallisi, bugün start alacak. Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından 1990’da mahalli olarak düzenlenmeye başlanan ve bir yıl sonra Türkiye Şampiyonası’na puan veren Ege Rallisi’nin startı Forum Bornova’da verilecek ve pilotlar 117’si özel, 332 kilometre asfalt parkurda mücadele edecek.

Sofuoğlu İtalya’da sahnede
Dünya Supersport Şampiyonası’nın 5. ayak mücadelesi İtalya’da yapılacak. Kenan Sofuoğlu’nun yer aldığı şampiyona, İtalya’nın Monza Pisti’nde koşulacak. Sıralama turlarının bugün yapılacağı yarış, yarın TSİ?14.30’da gerçekleştirilecek. Sofuoğlu, klasmanda ikinci sırada bulunuyor.

Devler finalde
Basketbolda ULEB Avrupa Ligi’nde finalistler belli oldu. Fransa’nın başkenti Paris’te oynanan zorlu maçlarda İspanyol temsilcisi Barcelona, Rus rakibi CSKA Moskova 64-54 yenerken, Olympiakos ise Partizan’ı uzatmalarda 83-80 mağlup ederek finale yükseldi. Şampiyonluk karşılaşması yarın TSİ 22.00’de başlayacak. CSKA ile Partizan ise 19.00’da üçüncülük için mücadele edecek.

Haberin Devamı

Totti: Hatalıyım
Inter ile Roma arasındaki kupa finalinde Mario Balotelli’ye tekme attığı için kırmızı kart gören Roma kaptanı Francesco Totti, hatalı olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada, “Evet, hatalıyım. Ancak beni üzen Parma’ya attığım golden sonra aranmam ve 3 gün sonra kimsenin beni hatırlamaması” dedi. Balotelli ise kendisine ırkçı tezahüratlarda bulunulduğunu iddia etti.


Arkas’a yeni smaçör
Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Arkasspor, Brezilyalı smaçör Joao Paolo Bravo’yu transfer etti. İtalya’da geçtiğimiz sezon şampiyon olan Copratlantide Piacenza takımında forma giyen 31 yaşında ve 1.96 metre boyundaki tecrübeli oyuncunun 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.