Skorer HABER TURU

HABER TURU

10.05.2010 - 01:17 | Son Güncellenme:

En büyük Barça..Guardiola temkinli..Kuranyi Moskova’ya

HABER TURU

En büyük Barça
Basketbolda ULEB Avrupa Ligi finalinde İspanyol temsilcisi Barcelona, Yunan rakibi Olympiakos’u 86-68 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Barça, Paris’te oynanan zorlu maçın ilk yarısını da 47-36 önde kapadı. CSKA Moskova ise Partizan’ı uzatmalarda 90-88 mağlup ederek üçüncü sırayı aldı.

Guardiola temkinli
İspanya La Liga’da deplasmanda Sevilla’yı 3-2 yenerek, bitime 1 hafta kala şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj sağlayan Barcelona’da teknik direktör Pep Guardiola, henüz kupayı kazanmadıklarını söyledi. Düşme potasında yer alan Valladolid ile oynayacaklarını söyleyen genç teknik adam, “Bu maçı kazanmak zorundayız. Henüz şampiyon olmadık” dedi.

Kuranyi Moskova’ya
Bundesliga ekiplerinden Schalke’de oynayan Kevin Kuranyi, gelecek sezon Rus takımı Dinamo Moskova’nın formasını giyeceğini açıkladı. Alman futbolcu, kişisel internet sitesinde yaptığı açıklamada, tüm olasılıkları dikkatlice gözden geçirdiğini ve Moskova’ya transfer olma kararına vardığını belirtti.

Çağla birinci
Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, ITF Kharkiv Turnuvası’nda şampiyon oldu. Finalde Rus rakibi Natalia Orlova ile karşılaşan Büyükakçay, 6-4 ve 6-1’lik setlerle karşılaşmayı kazanarak 25 bin dolar ödüllün sahibi oldu. Başarılı sporcumuz Dünya sıralamasında 267. sırada bulunuyor.

Yazarlar