Skorer HABER TURU

HABER TURU

16.05.2010 - 00:39 | Son Güncellenme:

Milliler üçüncü..Gençler’e yeni stoper.. Bordeaux’dan Luce’ye teklif

HABER TURU

Milliler üçüncü
Türkiye Plaj Futbolu Milli Takımı, Alanya’da düzenlenen Beach Soccer Cup 2010 Turnuvası’ndaki son maçında Rusya’ya 6-3 yenildi. Organizasyonda Rusya 1., Azerbaycan 2., Türkiye ise 3. oldu. Düzenlenen ödül töreninde, Rusya’dan Bukhlitskiy en iyi kaleci, Eremeev gol kralı, Leonovise en değerli futbolcu seçildi. Fair-play ödülünü ise ay-yıldızlılardan Adil Müftüoğlu aldı.

Gençler’eyeni stoper
Gençlerbirliği, Ukrayna’nın Vorskla takımında forma giyen stoper Debatik Curri ile anlaştı. Arnavut Milli Takımı’nda da oynayan 26 yaşındaki futbolcu dün Ankara’da yapılan görüşmenin ardından üç yıllık sözleşme imzalayıp ülkesine gitti.

Bordeaux’dan Luce’ye teklif
Fransa 1. Ligi takımlarından Bordeaux’nun başına gelecek sezon Rumen teknik adam Mircea Lucescu’nun geçeceği ileri sürüldü. “France Football” dergisinin haberinde, Blanc’ın milli takımın başına getirileceği ve Bordeaux’nun teknik direktörlüğünü de Shakthar Donetsk’te görev yapan tecrübeli çalıştırıcının yürüteceği iddia edildi.

Arsenal’e takip
Bu sezon sakatlıklardan başı çok ağrıyan Premier Lig ekiplerinden Arsenal, çözümü futbolcularını uydudan takip etmekte buldu. İngiliz The Daily Mirror gazetesinin haberinde, antrenman sahasındaki tüm idman hareketlerinin GPS sistemi adı verilen bir teknolojiyle uydudan takip edileceği belirtildi.