Skorer Haber turu

Haber turu

10.08.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Alaçatı’da Windsurf şöleni...Galatasaray lige çıktı...Ahmet Arslan rakip tanımıyor

Haber turu

Alaçatı’da Windsurf şöleni
32 ülkeden 64 erkek ve 21 kadın sporcunun yarışacağı Pegasus Airlines Windsurf Dünya Kupası, Alaçatı Surf Arena’da başladı. Dünya Hız Rekortmeni Antoine Albeau, 12 kez Dünya Şampiyonu Björn Dunkerbeck, Finian Maynard, Kevin Pritchard, Karin Jaggi, Valerie Arrighetti gibi isimlerle milli sporcularımız, Enes Yılmazer, Ertuğrul İçingir,Bora Kozanoğlu, Emirrhan Kolburan, Remzi Kocakıran, Berk Yalgın, Ufuk Sönmez, Erkan Morgan, Burak Dalgıç, Ege Şefik Kurt, Çağla Kubat, Lena Aylin Erdil, Melek Toraman, Burçe Vardarlı, Dilara Uralp, Deniz Şekercioğlu toplam 55.000 Euro’luk ödül için mücadele edecek. Yarışmalar hafta boyunca 12.00-18.00 saatleri arasında sürecek.

Galatasaray lige çıktı
Galatasaray Sutopu Bayan Takımı, 2. Ligi namağlup şampiyon tamamlayarak 1. Lig’e yükseldi. Sarı-kırmızılı ekip, 4-8 Ağustos tarihleri arasında yaptığı 10 karşılaşmada sadece Antakya Yüzme Sualtı’nı maç yapmadan 10-0 hükmen mağlup eden Galatasaray, Bursa Belediye’yi 26-0 ve 27-0, Gaziantep Dolphin’i 35-0 ve 40-0, Uludağ Su Sporları’nı 25-1 ile 19-0, Antakya Yüzme Sualtı’nı 26-0, Adana Ayas’ı ise 18-3 ve 22-1’lik skorlarla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

Ahmet Arslan rakip tanımıyor
Dağ koşusunda üst üste 4 Avrupa şampiyonluğu bulunan milli atlet Ahmet Arslan, ilk kez katıldığı IAAF Grand Prix’sinden de zaferle döndü. Avusturya’nın Ebensee kentinde düzenlenen 3. ayak yarışlarında Kenyalı rakipleriyle girdiği zorlu mücadeleyi de şampiyon tamamlayan Arslan, 200 puanla genel klasmanda birinciliğe yükselirken, 350 metrede başlayan ve 1.643 metrede biten yarışmada parkur rekoru da kırdı.

Marsel İlhan destek istiyor
American Express İstanbul Challenger (TED Open) Tenis Turnuvası’nda bugün saat 18.00’de ilk maçına çıkacak olan milli tenisçi Marsel İlhan, bir ilki başarmak istediğini söyledi. TED Kulübü tesislerinde yapılan turnuvada, İspanyol Javier Marti ile karşılaşacak olan Marsel, dünya sıralamasında 414. sırada bulunan rakibinin zorlu bir isim olduğunu ancak seyircilerin de desteğiyle kazanacağına inandığını belirtti. Turnuvada dün oynanan ana tablo mücadelesi ilk tur maçında Fransız tenisçi Nicolas Mahut, Hırvat Ivan Dodig karşısında 2. sette mücadeleyi bırakarak, elendi. Diğer maçlarda Rus Igor Kunitsyn, Portekizli Joao Sousa, Rus Mikhail Kukushkin ve Alman Denis Gremelmayr 2. tura yükseldi. Çiftlerde ise Haluk Akkoyun-Tuna Altuna ikilisini tie-break sonunda yenen George Bastl (İsviçre)- Barkın Yalçınkale çeyrek finale çıktı.