Skorer Haber turu...

Haber turu...

07.12.2010 - 01:20 | Son Güncellenme:

Türkler kazandı... Kartal Asvel’i ağırlıyor... Filede 3 maç... Barça’ya itiraz yok... Minderde dostluk...

Haber turu...

Türkler kazandı
NBA’e dün gece oynanan 8 maçla devam edildi. Milli basketbolcu Semih Erden’in takımı Boston Celtics, deplasmanda New Jersey Nets’i 100-75 mağlup etti. Erden, 18 dakika oyunda kaldığı karşılaşmayı 4 sayı, 6 ribaunt ve 1 asist ile tamamladı. Hidayet Türkoğlu’nun forma giydiği Phoenix Suns ise evinde Washington Wizards’ı 125-108 yendi. Milli basketbolcu 19 dakika sahada kalırken, 7 sayı, 4 ribaunt, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

DİĞER SONUÇLARToronto-New York: 99-116
Detroit-Cleveland: 102-92
Oklahoma-Golden State: 114-109
Denver-Memphis: 108-107
San Antonio-New Orleans: 109-84
Portland-LA Clippers: 100-91

Kartal Asvel’i ağırlıyor
Basketbol ULEB Erkekler Avrupa Kupası B Grubu’nda Beşiktaş Cola Turka bugün Fransa’nın Asvel Basket takımı ile karşılaşacak. BJK Cola Turka Arena’da oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. E Grubu’nda ise Galatasaray Yunanistan temsilcisi Panellinios’un konuğu olacak. Zorlu maç TSİ 21.00’de start alacak. A Grubu’nda mücadele eden Banvit de saat 19.00’da EWE Baskets’i ağırlayacak. FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası G Grubu’nda TSİ 19.00’da Pınar Karşıyaka deplasmanda Hırvatistan’ın BC Zadar takımıyla karşılaşacak. Türk Telekom ise 19.15’te İsveç’in Norrköping Dolphins takımını konuk edecek.

Haberin Devamı

Filede 3 maç
Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta maçında bugün deplasmanda Rusya’nın Lokomotiv Belgorod takımıyla karşılaşacak. Sports Palace Cosmos Belgorod Koroleva Salonu’nda yapılacak karşılaşma, TSİ 18.00’de başlayacak. Cev Cup’ta ise erkeklerde Ziraat Bankası Viyana Hot Volleys’in, bayanlarda da Beşiktaş Tent Obrenovac’in konuğu olacak. İki mücadelede TSİ 19.00’da başlayacak.

Barça’ya itiraz yok
LA LIGA’DA deplasmanda 3-0 kazandığı Osasuna maçına geç gelen Barcelona’nın galibiyetine ligdeki hiçbir takımın itiraz etmeyeceği bildirildi. Real Madrid’den bir yetkili “İtiraz etmemiz onurlu bir davranış olmaz. Şampiyonluklar sahada kazanılır” diye konuştu.

Minderde dostluk
TÜRK ve Fransız güreş milli takımları, bugün başkent Paris’te dostluk mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Tarihi “Cirque d’Hiver” salonunda düzenlenecek dostluk müsabakalarına, iki ülkenin serbest, grekoromen ve bayan milli takımlarında bulunan uluslararası alanda tanınmış sporcuları katılacak.