Skorer Haber Turu

Haber Turu

28.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çoklu bronz ile bitirdi... Gümüş madalya... Adana Demir finale çıktı... Taraftar bayrak açtı...

Haber Turu

BİLARDO

Haberin Devamı

Çoklu bronz ile bitirdi
İSTANBUL’DA gerçekleştirilen 69. 3 Bant Ferdi Avrupa Bilardo Şampiyonası finalinde Hollandalı Raimond Burgman’ı yenen Yunan bilardocu Filipos Kasidokostas şampiyon olurken, Murat Naci Çoklu ise bronz madalya kazandı. Çeyrek finalde Tayfun Taşdemir’i eleyen Çoklu, Yunan bilardocuya 40-20 mağlup oldu ve yarı finalde Hollandalı Raimond Burgman’a 40-37 yenilen Alman Martin Horn ile birlikte üçüncülüğü paylaştı.

CİMNASTİK

Gümüş madalya
FRANSA’NIN Montpellier kentinde düzenlenen Avrupa Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda, gençler kategorisinde yarışan İbrahim Çolak, 2. olarak gümüş madalya kazandı. Genel tasnif finalinde 13. olan İbrahim Çolak, alet finallerinde halkada 4. oldu. Paralel alet finalinde de başarılı bir yarışma sergileyen İbrahim Çolak, 2. sırada yer alarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Haberin Devamı

FUTBOL

Adana Demir finale çıktı
Spor Toto 2. Lig play-off yarı final maçında, normal süresi ve uzatma bölümü 0-0 berabere biten karşılaşmada, BUGSAŞ Spor’u 9-8 mağlup eden Adana Demirspor, finale yükselen ilk takım oldu. Adana Demirspor’un rakibi bugün Denizli Atatürk Stadı’nda 19.00’da Bozüyükspor ile Fethiyespor arasında oynanacak maçın ardından belli olacak.

Taraftar bayrak açtı
37 yıl aradan sonra üçüncü lige düşen Diyarbakırspor’un içinde bulunduğu durum taraftarları tarafından protesto edildi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: ”TFF’nin şike ve teşvik dosyaları açıkken Ofspor-Tokatspor maçında yapılanların incelenmeye alınmasını istiyoruz. Konunun kapatılmasını protesto ediyoruz. Diyarbakırspor taraftarı olarak takımın bu durumda olmasını kabullenemiyoruz.”