Skorer Haber Turu

Haber Turu

29.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çayırova’da galip Haydar... Campbell’dan 2012 uyarısı... Ljajic’i milli marş yaktı... Galatasaray Janic’i aldı...

Haber Turu

ATLETİZM

Haberin Devamı

Çayırova’da galip Haydar
Kocaeli, Çayırova Belediyesi tarafından organize edilen ve 14 ülkeden atletlerin katıldığı bu yıl da üçüncüsü düzenlenen Çayırova Yarı Maratonu’nda 3250 atlet kıyasıya yarıştı. Organizasyonun en önemli koşusu olan 21 kilometrelik maratonda Türk atlet Ali Haydar zirveye çıktı. Yarışta Fas, Polonya, Kenya, Mısır, Amerika, Etihopya, Moldova, Ukraya, ve Rusya gibi ülkelerin önemli atletleri de kürsü mücadelesi verdi.

FUTBOL

Campbell’dan 2012 uyarısı
Önümüzdeki ay Polonya ve Ukrayna’da başlayacak olan EURO 2012’yle ilgili olarak eski İngiliz futbolcu Sol Campbell İngiliz taraftarlarını uyardı. İki ülkede de etkisini sürdüren ırkçılığa ve futbol şiddetine dikkat çeken Campbell “İngiliz taraftarlar bu turnuvayı evlerinde oturup televizyondan izlemeli. Riske girmemeli. Yoksa evlerine bir tabut içinde dönebilirler” dedi. Campbell’ın bu sözleri her iki ülkeden de tepki topladı.

Haberin Devamı

Ljajic’i milli marş yaktı
Sırbistan’ın İspanya’yla oynadığı hazırlık karşılaşmasından önce Sırbistan Milli Marşı’nı söylemeyen Adem Ljajic milli takımdan aforoz edildi. Bir müslüman olduğu için Sırp Milli Marşı’nı söylemeyi kişisel nedenlerden dolayı reddeden Ljajic’in bu tavrı milli marş konusunda hassas olan teknik direktör Sinisa Mihajlovic’in tepkisini çekti ve kendisini milli takımda kadro dışı bıraktı.

VOLEYBOL

Galatasaray Janic’i aldı
Galatasaray Yurtiçi Kargo Erkek Voleybol Takımı, Sırbistan Milli Takımı Kaptanı, smaçör Bojan Janic’le anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamayla transfer resmen duyuruldu. 30 yaşında ve 1.98 metre boyundaki sporcunun smaç yüksekliğinin 3.45, blok yüksekliğinin ise 3.22 metre olduğu belirtildi. Janic en son geçen sezon Rusya’da Fakel Novyi Urengoy takımında forma giyiyordu.