Skorer HABER TURU

HABER TURU

06.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Futbol... Basketbol... Voleybol... Motorsporları...

HABER TURU

Skibbe’ye süpriz pasta

Haberin Devamı

Slovenya’nın Moravske Toplice kasabasında yaptığı kampla hazırlıklarını sürdüren Kardemir Karabükspor’da Teknik Direktör Skibbe’ye dünkü idmanın ardından sürpriz bir doğum günü partisi yapıldı. Futbolcular ve yöneticiler 47 yaşına giren Michael Skibbe’nin yaş gününü, kestikleri pastayla kutladılar.

Rakip Romanya

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımımız, Romanya’da bugün başlayacak Muntenia Trophy turnuvasındaki ilk maçını ev sahibi ile yapacak. Teknik Direktörlüğü’nü Hakan Tecimer’in yaptığı genç milliler, 5 gün sürecek turnuvada bugün Romanya, 8 Ağustos Çarşamba günü Belçika, 10 Ağustos Cuma günü de Arnavutluk ile karşılaşacak.

‘Kimseden çekinmiyoruz’

Genç Milli Erkek Basketbol Takımı, Letonya ve Litvanya’nın 9-19 Ağustos tarihlerinde ortaklaşa düzenleyeceği Avrupa Şampiyonası’na katılmak için bugün Letonya’ya gidecek. Ay-yıldızlılar, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla İstanbul’daki hazırlıklarını tamamlarken, şampiyonada mücadele edecek 12 kişilik oyuncu kadrosu da belli oldu. Antrenör Erhan Toker, iyi oyunculardan kurulu bir takım olduklarını ve kimseden çekinmediklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Haydi gençler

Genç Milli Erkek Voleybol Takımımız, Halkbank Genç Erkekler Balkan Şampiyonası’na katılmak için Sırbistan’a gidecek. Sırbistan’ın Zrenjanin kentinde, 7-11 Ağustos tarihlerinde yapılacak şampiyonada, takımlar üç grupta mücadele edecek. Türkiye, Sırbistan ve Moldova ile C Grubu’nda yer alacak. İlk gün maç yapmayacak olan Genç Milli Takımımız, 8 Ağustos Çarşamba günü 10.30’da Moldova ile karşılaşacak.

Razgatlıoğlu kürsüye çıktı

Toprak Razgatlıoğlu, Yamaha R6 Dunlop Kupası’nda üçüncü oldu. Almanya’nın Schleiz kentinde koşulan 3,805 kilometrelik 6. ayak yarışında 4. sıradan start alan Razgatlıoğlu, 15 tur sonunda damalı bayrağı 3. sırada gördü. Kenan Sofuoğlu gibi efsanevi şampiyonların motosiklet kariyerlerine başladıkları Yamaha R6-Dunlop Kupası’nda 16 yaşındaki Toprak Razgatlıoğlu bu sene 3. kez podyumu görerek Türk bayrağını dalgalandırdı.

Zenke Nancy’de

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un Nijeryalı futbolcu Simon Zenke, Fransız kulübü Nancy ile anlaşma sağladı. Zenke, ailevi sorunlar nedeniyle Türkiye’den ayrılacağını söyledi. Samsunspor ve taraftarlarına teşekkür eden tecrübeli oyuncu, “Samsun’da 2 yıl süren bu yolculuğun sona ermesinden dolayı üzgünüm. Fakat bu kararın verilmesi gerekiyordu, kızıma ve nişanlıma daha yakın olmak istiyorum. Taraftarların beni anlayışla karşılayacağını umuyorum” dedi.

Haberin Devamı

Forsell Timsah oldu

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Finlandiyalı orta saha oyuncusu Petteri Forsell ile anlaştı. 1990 doğumlu futbolcunun yeşil-beyazlı kulüple anlaştığını, IFK Mariehamn kulübü resmi internet sitesinden duyurdu. Forsell’in Bursaspor temsilcileri ile birlikte Türkiye’ye geldiği belirtilen açıklamada, geçtiğimiz cuma gününden bu yana görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

Yazarlar