Futbol Haber turu

Haber turu

17.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Basketbol... Futbol...

Haber turu

Çalışanlar kürek çekecek

Haberin Devamı

Bu yıl 6. kez düzenlenen Dragon Festivali 25-26 Mayıs tarihlerinde Haliç İmrahor Parkı’nda yapılacak. Organizasyonda 9000 kurum çalışanı bitiş çizgisini en önde geçebilmek için kürek çekecek. Bugüne kadar Türkiye Kapital 500 listesinden 450 kurumun katıldığı festivale bu yıl da katılımın çok yüksek olması bekleniyor.

Memphis ve Miami finalde

NBA play-off’larında Batı Konferansı’nda Memphis Grizlies, Oklahoma City’yi, Doğu Konferansı’nda ise Miami Heat, Chicago Bulls’u devirerek finale isimlerini yazdırdı. Memphis, Oklahoma önünde 88-84 kazanarak finale çıkarken, all-Star forvet Zach Randolph, 28 sayı ve 14 ribauntla takımını sırtladı. Thunder’da Kevin Durant 21 sayı, 8 ribaunt ve 6 asistle takımının en etkili ismi oldu. Heat ise Bulls’u 94-91 devirdi. Heat’in All-Star oyuncuları LeBron, 23 sayı, 7 ribaunt, 8 asist, Dwyane Wade de 18 sayı, 5 ribaunt, 6 asistle galibiyetin mimarları oldu.

Haberin Devamı

İnönü’de final heyecanı

Vodafone Türkiye’nin desteğiyle hayata geçirilen ve Şehrin İçin Oyna sloganıyla Türkiye’nin 10 ilinden 1355 amatör takımın katıldığı Vodafone Football Cup, 17-18 Mayıs tarihlerinde İnönü Stadı’nda gerçekleşecek final maçlarıyla noktalanacak. Grup ve dörtlü final maçlarının ardından Vodafone Football Cup şampiyonu olacak takım, kupasına kavuşacak.

Ülker’den destek

Futbolda hem profesyonel düzeyde, hem de alt yapılara destek veren Ülker, gelecek nesiller için yatırımını artırdı, haziran ayında FIFA ve TFF işbirliği ile Türkiye’de düzenlenecek U20 Dünya Kupası’nın yerel destekçisi oldu. Dünya Kupası’nın yapılacağı 7 şehirde, mini dünya kupası konsepti ile Grassroots Şenlikleri düzenleyen Ülker, kapanış etkinliğini İstanbul’da gerçekleştirecek.