Skorer HABER TURU

HABER TURU

06.07.2008 - 04:08 | Son Güncellenme:

Rusya 1. Ligi’nde Rubin Kazan, Krylya Sovietov’la deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

HABER TURU

Rubin Kazan 87’de yıkıldı
Rubin Kazan forması giyen Türk oyunculardan Gökdeniz Karadeniz 71. dakikada, Hasan Kabze ise 79’da oyundan çıkarken Kazan’ın golleri Noboa’dan geldi. Sovietov ise Savni ve Adzhindzhal’in penaltıdan attığı golle bir puanı kurtardı.

Haberin Devamı

Eskişehir’e iki takviye
Süper Lig’in yeni takımlarından Eskişehirspor, Kasımpaşa’dan Özgür Öçal ve Mersin İdmanyurdu’dan Abdullah Halman ile üçer yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Halil Ünal, “Türkiye Kupası’nı alacak, ligde ilk 5 içine girmek için mücadele verecek bir takım kuruyoruz” dedi.

Belediye’den imza şov
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Denizli’den Serhat Gülpınar ve Çaykur Rizespor’dan Brezilyalı Marcos Roberto Silva Barbosa’yı renklerine bağladı. Kulübün Langa’daki tesislerinde düzenlenen ve Başkan Göksel Gümüşdağ ile Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar’ın da katıldığı törende Serhat Gülpınar 3, Marcos Roberto Silva Barbosa ise kendisine 2 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

Efeler, Panzer’e teslim: 0-3
Voleybolda 5. Erkekler Avrupa Ligi B Grubu 3. etap müsabakasında millilerimiz üçüncü ve son maçında ev sahibi Almanya’ya 3-0 yenilerek, ligdeki 4. mağlubiyetini aldı. Trier’de yapılan maçta milli takım, setleri 25-18, 25-10 ve 25-21’lik skorlarla yitirdi.

Yazarlar