Skorer HABER TURU

HABER TURU

28.08.2008 - 02:25 | Son Güncellenme:

Şikeciler yandı!... Cazorla-Villa sözleşme uzattı... Şampiyon endişeli

HABER TURU

Şikeciler yandı!
Nusaybin Belediyespor maçından önce ev sahibi takımın 8 oyuncusunu para karşılığı ilçeden ayrılmaya zorladığı için Şırnakspor’u amatör kümeye düşüren Futbol Federasyonu, adı geçen oyunculara 6-9 ay arası hak mahrumiyeti cezası verdi. Ali Can Şengil, Eser Akbaş ve Mehmet Akif Sadırlı’yı 9’ar, Zafer Tilek, Ali Rıza Arı, Abdullah Kulak, Yusuf Altın ve  Cevat Varçın’ı ise 6’ar ay futboldan men edildi. 

İkinci oturum
Spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli ve müşterek bahis oyunu İddaa için ikinci oturum bugün yapılacak. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk sporuna 2003 yılından bu yana önemli bir gelir kaynağı oluşturan İddaa için ikinci oturumun teşkilat binasında yarın 14.00’te gerçekleştirileceği belirtildi.

Şampiyon  endişeli
2007 Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, kendisi gibi motosiklet sporcusu olan ağabeyi Sinan Sofuoğlu’nun mayıs ayında pistte kaza geçirerek vefat etmesi nedeniyle çok kötü bir dönem geçirdiğini söyledi. Super Bike’da yarışmaya başlayan Sofuoğlu, “2 yarışa hiç çıkmadım. Çok puan kaybettim. İçten içe düşersem diye korku yaşıyorum, ancak yarışmaya devam edeceğim” dedi.

Cazorla-Villa sözleşme uzattı
İspanyol Villarreal Kulübü, Marcos Senna’dan sonra, Real Madrid’in transfer etmek istediği Santi Cazorla’nın sözleşmesini de yeniledi. 6 sezonluk kontrat yapan 24 yaşındaki oyuncunun, 18 milyon euro olan bonservis bedeli 28 milyon euroya yükseltildi. Valencia da yine Real Madrid’in transfer listesinde bulunan David Villa’nın mukavelesini 2014’e kadar uzattı.

Yazarlar