Trabzonspor ‘Hacıosmanoğlu istifa etsin’

‘Hacıosmanoğlu istifa etsin’

05.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonlu eski yöneticiler basın toplantısı düzenledi, “Hacıosmanoğlu ve arkadaşları, bu nitelikleriyle bugüne kadar Trabzonsporumuz’un başına gelmiş en büyük felakettir” diyerek yönetimin istifasını istedi

‘Hacıosmanoğlu istifa etsin’

Trabzonsporlular ayaklandı, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu istifaya davet edildi.
Eski başkan Sadri Şener hakkında, ”Güveni kötüye kullanma ve özel belgede sahtecilik” suçlamasıyla açtığı davaya tepkiler sürüyor. Bazı sivil toplum kuruluşları ve camianın önde gelen isimlerinden sonra dün de, Şener döneminde görev yapan yöneticilerle 1461 Trabzon’un eski yöneticileri, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi.
Eski yönetim adına açıklama yapan eski Genel Sekreter Hasan Yener, “Geçmişten bu yana yaptığı fedakârlıklarla bilinen, Sadri Şener’i değersiz gösterme gayreti, İbrahim Hacıosmanoğlu ve arkadaşlarının ne haddi ne de görevidir. Hacıosmanoğlu yönetimi hiçbir vaadini yerine getirememiştir. Evet, Hacıosmanoğlu kulübün seçilmiş başkanıdır. Ama maalesef seçim öncesi söylemleriyle, seçildikten sonraki eylemleri örtüşmemiş, toplumu kandırarak elde ettiği bu sıfat, kendisini, kurumun bütün değerlerini ayaklar altına alma hakkına sahip olduğunu görür hale getirmiştir. Bu halet-i ruhiye, adeta hastalıklı bir psikolojinin dışa vurumuna benzemektedir” dedi.
Yener şöyle devam etti: “İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimde söz sahibi olmayan arkadaşları, bugüne kadar Trabzonsporumuz’un başına gelmiş en büyük felakettir. Hacıosmanoğlu, eğer söylediği gibi kulübü çok seviyorsa, bir an önce işgal ettiği koltuğu terk etmeli, görevi yeni seçilecek ehil kişilere devretmelidir.” Yener’in ardından konuşan eski Asbaşkan Nevzat Şakar da, “Yapılan, şikecilerin değirmenine su taşımaktır” yorumunu yaptı.