Futbol Hadise TT Arena'yı coşturdu...

Hadise TT Arena'yı coşturdu...

15.11.2012 - 07:26 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Hadise, Türkiye - Danimarka maçı öncesinde 500. karşılaşma nedeniyle Türk Telekom Arena'da mini bir konser verdi

Hadise TT Arenayı coşturdu...

Şarkıcı Hadise, müsabaka öncesinde mini bir konser verdi. Türkiye ile Çek Cumhuriyeti arasında ABD'nin New Jersey eyaletinde 2010 yılında oynanan hazırlık maçı seremonisinde İstiklal Marşı'nı okuyarak, (A) Milli Takım'a destek olan Hadise, 500 numaralı milli takım formasıyla tarihi karşılaşma öncesinde de bu anlamlı güne katkı sağladı.

Haberin Devamı

Tribünler boş kaldı

Türk Milli Takımı'nın tarihteki 500. maçına sporseverler fazla ilgi göstermedi. 50 bin kişi kapasiteli Türk Telekom Arena'nın tribünlerinde büyük boşluklar göze çarptı.

Bakan Suat Kılıç maçta

Türkiye'nin tarihi maçını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da izledi. Bakan Kılıç, Türkiye-Danimarka arasındaki tarihi maça tanıklık edenler arasında yer aldı ve efsanelerin ödül törenine katıldı.

Suat Kılıç, stada gelişinde yaptığı açıklamada, (A) Milli Takım'nın 500. maçına çıkacak olmasından dolayı bugünün çok önemli olduğunu söyleyerek, bu organizasyondan dolayı TFF'yi tebrik etti.

Türk futboluna hizmet etmiş herkesi güzel bir şekilde hatırlamak gerektiğini dile getiren Kılıç, milli takımın 2014 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ndeki durumuyla ilgili ise ''Sıkıntılı süreçler geçirdik. Abdullah Avcı'nın fazla eleştirilmesine üzülüyorum. Milli takımı çok başarılı bir dönemde almadı. Takımı sıkıntılı bir dönemde sorunlarla aldı. Yeni bir takım kurmaya gayret ediyor. Bakanlık olarak desteğimiz kendisiyle. Antrenörümüze ve teknik heyete herkesin sabır göstermesi gerekir. Gruptan çıkmamız zor ama, inşallah bu takım bizlere zor olanı başarma onurunu yaşatır'' diye konuştu.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise, Danimarka ile çok özel bir maç oynayacaklarını ve herkesin skor ne olursa olsun milli takıma destek vermesini istedi.