Fransa Ligue 1Hadlerini aştılar! Bu kez Marcelo'nun eşine hakaret...

Hadlerini aştılar! Bu kez Marcelo'nun eşine hakaret...

16.12.2019 - 10:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski stoperi Marcelo, geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Lyon-Leipzig maçında açılan bir pankart sonrası taraftarla tartışmıştı. Dün oynanan Rennes karşılaşmasında Lyon taraftarı "Marcelo, parmaklarını eşin için sakla" şeklinde pankart açtı.

Hadlerini aştılar Bu kez Marcelonun eşine hakaret...

Ligue 1'in 18. haftasında Lyon, sahasında Rennes'i konuk etmişti. 89. dakikada Camavinga'nın golüyle konuk ekip Rennes sahadan 3 puanla ayrılmıştı. Lyon taraftarları bu maçta da Marcelo'yu protesto etmeye devam etti. Taraftarlar bu sefer de Marcelo'nun eşini hedef aldı.

Haberin Devamı

Bu kez hedef eşi
Leipzig maçında açılan pankartın ardından taraftarlara parmak hareketi yapan Marcelo'ya Lyon taraftarı "Marcelo, parmaklarını eşin için sakla" yazılı bir pankart ile cevap verdi.

Takımdan ayrılmak istiyor
Fransız basınına göre Marcelo'nun takım arkadaşlarına kulüpten ayrılmak istediğini ve ailesi için endişeli olduğunu ifade etti. Marcelo ve ailesinin Lyon'dan en kısa sürede ayrılmak istediği öğrenildi.

Hadlerini aştılar Bu kez Marcelonun eşine hakaret...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar olay olmuştu! Tren yolculuğunun maliyeti dudak uçuklattı
Fotoğraflar olay olmuştu! Tren yolculuğunun maliyeti dudak uçuklattı

Cadde | 30.05.2025 - 07:57

Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşkı doludizgin devam ediyor. Sık sık tatile giden ikili Roma-Paris hattında yolculuk yapmıştı. Yolculuğun maliyeti ortaya çıktı.

Yazarlar