Almanya Bundesliga Hakan Çalhanoğlu'dan kız arkadaşı açıklaması!

Hakan Çalhanoğlu'dan kız arkadaşı açıklaması!

28.11.2013 - 11:54 | Son Güncellenme:

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yıldız adayı Hakan Çalhanoğlu DHA'na sıradışı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğludan kız arkadaşı açıklaması

Almanya'da Hamburg forması giyen ve henüz kız arkadaşının olmadığını söyleyecek kadar mütevazi olan Çalhanoğlu, "Antrenmanlar bütün vaktimi alıyor. Gece hayatında olmayı ve göz önünde yaşamayı sevmiyorum. Kızların yoğun ilgisiyle karşılaşıyorum ama utangaç bir yapım var. Henüz kız arkadaşım yok. Açıkçası vaktim de yok" dedi.

Haberin Devamı

HAKAN ÇALHANOĞLU ALTONA SEMTİNDEKİ BİR SOSYAL YARDIM PROJESİ İÇİN NOEL AĞAÇLARINI SÜSLÜYOR

Bundesliga ekibi Hamburg'un ve Milli Takımın genç yıldızı Hakan Çalhanoğlu, takımı, kariyer planı ve özel hayatına ilişkin bir çok konuda DHA'na çarpıcı açıklamalar yaparken, Altona semtindeki bir sosyal yardım projesi için Noel ağaçlarını süslemesi de takdir topladı.

"MAÇI GOLLE SÜSLEDİM"

Pazar günü Hamburger SV ( HSV) - Hannover arasında oynanan ve 3-1 kazandıkları maçın değerlendirmesini yapan Çalhanoğlu, "Bu haftaki maçta Van der Vaart'ın pozisyonunda oynadığım için üzerimde büyük bir yük vardı. Sonuç olarak iyi bir maç çıkardığımı düşünüyorum ve bunu golle süslemek büyük mutluluk oldu. Performansım artarak devam edecek" diye konuştu.

Haberin Devamı

"HAMBURG'DA ÇOK MUTLUYUM"

Takımda ilk zamanlar zorlandığını söyleyen Çalhanoğlu, "Sonuçta Bundesliga zor bir lig ve ilk 11'de oynamak kolay değil. Daha çok gencim, Yaşım 19. Ama takımda kendimi geliştirmek ve hocamın da fırsat verdiği taktirde sürekli oynamak istiyorum. Hamburg'da kendimi çok mutlu hissediyorum" dedi.

"UZUN VADEDE HEDEFİM İSPANYA VEYA İNGİLTERE"

Uzun vaade de kariyer hedefinde İspanya veya İngiltere olduğunu belirten Çalhanoğlu "Hedefim Hamburg'da bir süre daha kaldıktan sonra transfer olmak. Türkiye'den teklifler alıyorum ama hedef olarak İspanya veya İngiltere'de oynamak istiyorum" diye konuştu.

"KIZ ARKADAŞIM YOK"

Henüz kız arkadaşının olmadığını söyleyen Çalhanoğlu "Antrenmanlar bütün vaktimi alıyor. Gece hayatında olmayı ve göz önünde yaşamayı sevmiyorum. Kızların yoğun ilgiyle karşılaşıyorum. Ama utangaç bir yapım var. Henüz kız arkadaşım yok. Açıkçası vaktim de yok. Üstelik tamamen futbola konsantre olmak istiyorum" dedi.

"YETENEKLİ TÜRK ÇOCUKLARINI İZLEMEK İSTİYORUM"

Hamburg şehrinde çok yeni olduğunu da söyleyen Çalhanoğlu "Hamburg çok büyük bir şehir tam olarak her tarafını gezemedim. Şehri yeni tanımadığım için buradaki amatör Türk takımları fazla bilmiyorum. En yakın zamanda yetenekli Türk çocuklarını izlemek istiyorum. Onlara tavsiyem, kendilerine inanırlarsa ve çalışırlarsa başarılı olmamaları imkansız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Genç milli oyuncu takımı Hamburg'un çok sayıda sosyal projeyi desteklediğini ifade ederek, gençlere rol modeli örneği olan futbolcuların mutlaka sosyal sorumluluk projelerine destek vermelerini gerektiğini söyledi.