İngiltere Premier Lig Hakeme yüklendi, "rüya bitti" dedi

Hakeme yüklendi, "rüya bitti" dedi

07.11.2012 - 11:09 | Son Güncellenme:

Manchester City-Ajax maçı bitti ancak tartışmalar sürüyor. Ada Basını ve City Menajeri hakeme ateş püsküyor.

Hakeme yüklendi, rüya bitti dedi

Skorer Özel

İngiltere, son şampiyonlarının, Devler Arenası'ndaki başarısızlığı üzerine şok yaşıyor.

Dün gece oynanan Manchester City-Ajax maçı 2-2 bitti ancak tartışması devam ediyor. City Menajeri Roberto Mancini ve oyuncuları, verdiği iki kritik yanlış kararla maçın önüne geçen hakem Peter Rasmussen ve ekibinden hesap soruyor.

2-0'dan 2-2'ye getirdiği mücadelenin son dakikalarında Aguero'yla galibiyet golünü bulan ancak yanlış kalkan ofsayt bayrağı nedeniyle sevinci kursağında kalan İngilizler, bir de Balotelli'nin ceza sahası içinde yere düşürülmesine penaltı kararı çıkmayınca adeta çılgına döndü. Mancini ve oyuncuları 90 dakikanın ardından hakemin çevresini sarıp büyük tepki gösterdi.

Ada basınının maç sonrası manşetlere taşıdığı bu iki kritik pozisyon sebebiyle Mancini maçın hakem triosuna ateş püskürdü.

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Mancini; "Bitiş düdüğünün ardından hakeme gidip "Golümüz nizamiydi" dedim. Gerçekten Rasmussen ve ekibi çok zayıf bir yönetim gösterdi. Golümüzü vermemesi inanılmaz olarak değerlendiriyorum. Penaltı pozisyonunu görmedim ancak oyuncularım kesin penaltıydı diyorlar" şeklinde konuştu.

Yazarlar