Skorer Hakemler belirlendi

Hakemler belirlendi

09.07.2008 - 00:50 | Son Güncellenme:

Merkez Hakem Kurulu 2008-2009 sezonu hakem klasmanlarını açıkladı.

Hakemler belirlendi

Bu yıl ilk kez yapılacak uygulama ile Süper Lig ve Bank Asya’da görev yapacak isimler 40 kişilik “Üst klasman” listesinde toplandı.
MHK üst klasmana 12 yeni hakem alırken, klasman düşürüleceği ileri sürülen Bülent Demirlek, Hakan Sivriselvi, Vedat Yüksel gibi isimler listede kaldı. Geçen yılki süper lig kadrosundan çıkan isimler ise hakemliği bıraktıklarını açıklayan İsmet Arzuman, Çetin Sarıgül ve Cemil Şensöz’ün ile Yıldıray Aslan, Uğur Söylemez, Cüneyt Bakıroğlu ve Fatih Gökçe oldu. Üç kişi de askerlikleri nedeniyle hakemliğini dondurdu.
Yeni sezonda görev alacak hakemler şöyle:
Gökhan Güneşer, Bülent Yıldırım, Bünyamin Gezer, Mustafa İlker Coşkun, Özgüç Türkalp, Selçuk Dereli, Zafer Önder İpek, Cem Deda, Kuddusi Müftüoğlu, Mustafa Kemal Abitoğlu, Mustafa Öğretmenoğlu, Erbay Aldemir, Aytekin Durmaz, İlker Meral, Fethi Serkan Koçak, Taner Gizlenci, Özgür Yankaya, Hakan Sivriservi, Vedat Yüksel, Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek, Serkan Çınar, Süleyman Abay, Bülent Demirlek, Hakan Ceylan, Hakan Özkan, Hüseyin Sabancı, Tolga Özkalfa, Deniz Çoban, Suat Arslanboğa, Zafer Demir, Çağatay Şahan, Koray Gençerler, Yunus Yıldırım, Nihat Akman, Mürvet Sezer, Abdullah Yılmaz, Barış Şimşek, Halis Özkahya

Yazarlar