Galatasaray Halil Dervişoğlu transferinde ters köşe! Beşiktaş derken Galatasaray'a imza atıyor

Halil Dervişoğlu transferinde ters köşe! Beşiktaş derken Galatasaray'a imza atıyor

15.07.2023 - 11:31 | Son Güncellenme:

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden Halil Dervişoğlu’nda sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş ile anlaştığı iddia edilen yıldız forvet, ezeli rakibe 4 yıllık imza atacak. Milli futbolcunun İstanbul'a geliş saati belli oldu.

Halil Dervişoğlu transferinde ters köşe Beşiktaş derken Galatasaraya imza atıyor

Adı Beşiktaş'la anılan Halil Dervişoğlu transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Şenol Güneş'in görüşmeleri bizzat açıkladığı futbolcu, siyah-beyazlı ekip yerine ezeli rakibe imzayı atıyor. 

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in isim vererek istediğini ifade ettiği Halil Dervişoğlu'nun dün İstanbul'a geldiği ve siyah - beyazlılar sözleşme imzalayacağı iddia edilmişti.

Halil Dervişoğlu transferinde ters köşe Beşiktaş derken Galatasaraya imza atıyor

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

Kampta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, daha önce transfer edilmesini istediği Halil Dervişoğlu ile ilgili olarak, “Halil, kulübüne Beşiktaş ismini kullanıp arkasından pazarlık yaparsa olmaz. Güvenim sarsılırsa herkese soğuk bakarım” demişti.

800 BİN EURO TEKLİF EDİLMİŞTİ

Beşiktaş, Halil için Brentford ile 600 bin euro bonservis ve sonraki satıştan %25 pay karşılığı anlaşmaya varmıştı. 1 milyon euro maaş isteyen futbolcuya ise son olarak 800 bin euro ödemeyi kabul etmişti. Galatasaray'ın teklifinin bunun üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Halil Dervişoğlu transferinde ters köşe Beşiktaş derken Galatasaraya imza atıyor

TERS KÖŞE TRANSFER

Fanatik'te yer alan habere göre geçtiğimiz sezonu İngiliz ekibi Burnley'de kiralık olarak geçiren Halil Dervişoğlu'nun yeni adresi Galatasaray oldu. Bir dönem sarı - kırmızılılarda kiralık olarak da forma giyen 23 yaşındaki oyuncunun transferi kısa süre içerisinde açıklanacak.

UÇAK BİLETİ DAHİ ALINMIŞTI, TELEFONLARA ÇIKMIYOR

Sports Digitale'in haberine göre ise Halil Dervişoğlu, Beşiktaş ile anlaştıktan sonra, İstanbul için uçak biletlerini aldırdı. Dün geceden beri telefonlara çıkmayan Halil Dervişoğlu ve Babası Muzaffer Dervişoğlu, Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

4 YILLIK SÖZLEŞME

Galatasaray, Halil Dervişoğlu ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Milli forvet sarı-kırmızılı takıma imza atmak için bu akşam saat 19.10'da İstanbul Havalimanı'nda olacak. 

Yazarlar