Beşiktaş Halil Umut Meler’e saldırı sonrası akıllara Josef geldi! Paylaşım yaptı

Halil Umut Meler’e saldırı sonrası akıllara Josef geldi! Paylaşım yaptı

11.12.2023 - 23:34 | Son Güncellenme:

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı bitiminde Halil Umut Meler'in sahanın ortasında saldırıya uğramasının ardından akıllara eski Beşiktaşlı futbolcu Josef De Souza'nın aynı sahada yaşadıkları akıllara geldi.

Halil Umut Meler’e saldırı sonrası akıllara Josef geldi Paylaşım yaptı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 sona ererken mücadelenin bitiş düdüğünün ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'e yumruk attı.

Haberin Devamı

Bu olay sonrasında Beşiktaşlı futbolcu Josef De Souza'nın aynı sahada yaşadıkları akıllara geldi.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARA SALDIRI GİRİŞİMİ
2022 yılında oynanan Ankaragücü - Beşiktaş maçının sonunda Ankaragücü'lü holigan sahaya girip Beşiktaşlı futbolculara uçan tekme atmıştı. Saldırıyı durdurmak için müdahale eden Josef de Souza'nın kırmızı kart görmesi büyük tartışma yaratmıştı.

Halil Umut Meler’e saldırı sonrası akıllara Josef geldi Paylaşım yaptı

KIRMIZI TEPKİSİ
Ankaragücü maçında taraftarın saldırısı sonrası kırmızı kart gören Josef de Souza, sadece kendini savunduğunu belirterek, "Saldırı toplu olarak bulunduğumuz yere yönelikti. Elinde bıçak mı var, ne var bilmiyoruz. Cenk dönmeseydi, saldırgan belini kırardı. Ne niyetle saldırdığını bilemeyiz. Benim saldırma niyetim yok. Sadece savunup bırakıyorum. Kenara koşarak hemen güvenliği, polisi çağırmaya çalıştım. Bu, görüntülerde de görülüyor. Niyetim kötü olsaydı polisi ve güvenliği çağırmazdım. Hakem benden rica etti ve ben de tüm maçta hakeme yardımcı oldum" demişti.

Haberin Devamı

Halil Umut Meler’e saldırı sonrası akıllara Josef geldi Paylaşım yaptı

JOSEF'DEN BİR PAYLAŞIM DAHA
Josef de Souza sosyal medya hesabından daha önce söylediği sözleri tekrar paylaşarak şunları söyledi “Bir oyuncuyu öldürdükleri gün veya en sevdiği şeyi yapmasını engelleyerek sakat bıraktıkları gün, ya da bir hakeme saldırdıkları gün beni hatırlayacaksınız.”

Halil Umut Meler’e saldırı sonrası akıllara Josef geldi Paylaşım yaptı

GÖZYAŞLARINI TUTAMAZDI
Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza, Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı kartla ilgili karar hakkında basın toplantısı düzenlemişti. Yaşadığı güvensizliği dile getiren ve kararın adaletsiz olduğunu söyleyen Josef de Souza, gözyaşlarını tutamamıştı: Duygusallaşarak ağlamamın nedeni, ailemle görüşmem ve haksız bir ceza aldıktan sonra verdiğimiz karar. Eminim ki buna benzer bir olay yine olacak ve ben de tekrar aynı tavrı sergileyeceğim.

Yazarlar